Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Monetizace obsahového webu – specifická témata, medicína, CJ / ENG

voj
verified
rating uzivatele
13. 10. 2018 19:48:52
Poradili mi prosím někdo základní informace ohledně možných zisků z obsahového webu?
Mám vytypovaných pár technologií v oblasti neuropsychologie, jejichž užívání podle mého odhadu poroste a jejichž současná webová prezentace zaostává za vzrůstajícím trendem jejich užívání.
Mám v oblasti odborný přehled, pár let zkušeností s copywritingem a trochu času a peněz - takže bych byl schopný koupit web, obstarat jedinečný obsah, zajistit čtenáře a nejspíš se probojovat na horní příčky vyhledávání.
Pokud bych se ani v jedné z uvedených premis nepletl a podařilo by se mi takový web vytvořit: jakým způsobem by se mi investice zaplatila?
Jednalo by se o mezinárodní nebo český nejpodrobnější a nejobsáhlejší ucelený informační zdroj. Web by mohl propagovat / prodávat příslušné produkty (v jednom případě určené pro veřejnost i profesionály, v jiném výhradně pro profesionální užití). Vlastní prodej už ale přesahuje mé investiční i podnikatelské schopnosti: je možné v takovém případě dopředu počítat s nějakou budoucí provizní spoluprací nebo s následným prodejem?
Případně můžete mi doporučit nějaký podrobnější zdroj informací, řádový odhad ceny propagace / prodeje? Byl bych přibližně v podobné situaci, jako kdyby Google dneska nabízel mezi prvními místy při vyhledávání slova "neurofeedback" ucelený informační web místo webů jednotlivých výrobců / poskytovatelů.
Vřelý dík!
13. 10. 2018 19:48:52
https://webtrh.cz/diskuse/monetizace-obsahoveho-webu-specificka-temata-medicina-cj-eng/#reply1369469
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit