Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

IKaribik.cz | Web pro milovníky Karibiku (dovolených i rumu)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 10. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji web na snadno zapamatovatelné doméně ikaribik.cz. Jedná se o rozsáhlého průvodce Karibikem, primárně zaměřeného na Kubu a Dominikánskou republiku (nejžádanější destinace).
Široké možnosti monetizace - Možno využít jako cestovatelský web, ale i jako obsahový základ pro affil/e-shop předmětů z Karibiku. Nabízí se například Karibský rum, jako affiliate alkohol.cz s provizí 4%
27515
Web se postavený na prémiové verzi šablony upravené na míru. Naplněný 49 příspěvky o oblasti a příbuzných zajímavostech (18 996 slov - při uvažování 280 slov na NS se jedná o cca 68 NS unikátního textu). Fotografie použité na webu jsou z volně dostupných fotobank, zdroje doložím.
Byl dokončen v červenci 2018 a byl rozsáhle laděn (titulky, popisky, štítky, optimalizace velikosti obrázků, optimalizace rychlosti apod.).
Má již hezké pozice na některé dotazy na Seznam.cz. Například TOP3 na dotaz česká vesnice v Karibiku.
Ideální pro cestovatele, který by pokračoval s rozvojem obsahu. Případně pro někoho, komu web zapadne do cestovatelského portfolia. Případně pro CK. Ale jak jsem psal je možné web vzít jako obsahový základ o oblasti, doplnit o WooCommerce (šablona jej zvládá) a prodávat tam předměty s karibskou tematikou).
Je důležité řešit propagaci stránek, je pouze na novém vlastníkovi webu, jakou formou s ním bude pracovat dále (FB, PPC, SEO, apod.). Web aktuálně leží bez dalšího rozvoje a propagace.
Shrnu-li co je součástí aukce:
  • TOP doména ikaribik.cz
  • webhosting u WEDOS včetně HTTPS
  • prémiová a na míru odladěná verze šablony GeneratePress (licenci můžete použít pouze na zakoupeném webu)
  • unikátní textový obsah stránek a zdroje použitých forografií
  • profil na Turistika.cz
Po zkušenosti z předchozí aukce upozorňuji, že Webtrh může vyžadovat nabitý kredit 100 Kč, aby umožnil příhoz do aukce. Nečekejte tak do posledních minut se svým příhozem.
Pokud máte o web zájem, tak do aukce přihoďte, nebo napište a domluvme se o ceně kup teď, pouze tak svůj zájem projevíte.
Bez toho může být aukce kdykoliv ukončena prodejem za cenu kup teď domluvenou s jiným vážným zájemcem (jako druhý již prodaný web stredni-amerika.cz).
61 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
44 hodnocení
členem od 6. 7. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E