Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme marketingového guru, specialistu přes reklamu a propagaci

Hledáme marketingového guru, specialistu přes reklamu a propagaci
Jedná se o módní ecommerce aplikaci Vtrendu.cz zaměřenou na ženu.
Jde nám o reklamu a to především o povědomí než o nějaký poměr proklik/objednávka.
Určitě Vás zajímá, proč by měl návštěvník využívat naši aplikaci. Aplikace umožnuje každému prodejci (eshopu) se registrovat a inzerovat svoje produkty. Takové produkty, o které máme zájem. A to jsou novinky, trendovky, štýlovky prostě vše, co je zrovna na trhu a in. Každý prodejce prodává jiné produkty. Uživatel, který má zájem odebírat takové novinky, trendovky, štýlovky a nebo prostě celkově sledovat různé eshopy se registruje. To je odzkoušené. Otázkou tedy je, jak takového uživatele zaujmout, kde a hlavně, za jakou cenu. Máme jisté taktiky, některé opakujeme a zkoušíme nové. Je nám jasné, že kdybychom investovali do reklamy milion, bude tisíce registrací. Ale je to stále podnikání jako každé jiné. A vyhazovat peníze zbytečně, protože nevíme jak to udělat efektivněji / výhodněji, to nechceme, raději zaplatíme těm, kteří to umí. Máme zkušenosti s PPC specialisty, kteří nám nabízeli svoje služby. Např. proklik za 5-15 Kč. Což je absurdní. Máme svůj affiliate program, který nám přináší návštěvnost v průměru o 500 UIP denně za 50 kč díky kombinaci provize z prodeje a provize za zprostředkovaný proklik. Používáme různých dalších taktik a nebojíme se spolupráce s těmi, kteří přijdou s nápadem virálního šíření, možná to zní blbě, ale v případě povědomí je tzv. virální marketing jeden z nejlepších řešení.
Hledáme tedy člověka s nápadem na marketing, který dokáže realizovat. Dám návrh, nabídne-li nám někdo marketing, ze kterého získáme např. návštěvnost o 100.000 UIP a 5000 registrací za měsíc, pak budeme velice rádi nadále spolupracovat. Otázkou je tedy cena, za kterou to dokáže realizovat. Průměrná cena za registraci je 10 Kč, ale podařilo se nám dostat i na 15 registrací za 100 Kč, což vychází na 6,7 Kč za registraci.
Teď už je to jenom o tom, zda se chcete od nás naučit jak získat návštěvníka a proměnit ho v registravaného uživatele za cenu do 10 Kč a nebo zda nás chcete naučit jak to udělat efektivněji, výhodněji a ve větším.
Děkuji za Váš čas a těším se na případnou spolupráci.
S pozdravem
Tým Vtrendu.cz
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 2. 10. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Promoatelier.com (1 hodnocení)
29. 11. 2017
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více