Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nakopněte reklamy na YouTube

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 9. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nakopněte reklamy na YouTube. Vytěžte z nich maximum!
Jaké jsou dnes možnosti reklamy na YouTube? 🎥 📽 Se vším rád pomohu:
🎬 Reklamy TrueView In-stream
🎬 Reklamy Out-stream (pouze pro📱)
🎬 Reklamy TrueView video discovery
🎬 Bumpery (6 sekundové reklamní mikrospoty)
🎬 YouTube video masthead (100K a více za den!)
Všechny formáty můžeme využít jak pro remarketing, tak pro akvizici,
Reklamy TrueView In-stream
Klasika všech klasik. Reklamy se zobrazují před, v průběhu nebo po jiných videích na YouTube a na webech, v hrách a v aplikacích v Obsahové síti. Tyto reklamy se mohou zobrazovat i ve videích YouTube vložených na jiné weby. Po pěti sekundách může uživatel reklamu přeskočit. U této kampaně je nesmírně důležité přidat CTA výzvu k akci a doprovodný banner v rozměrech 300 × 60 pixelů. Max. velikost souboru: 150 kB nebo zaškrtnou políčko "generovat banner automaticky" S ohledem na snazší integraci na různých platformách doporučuji používat automaticky generovaný obrázek, a to jak u stolních počítačů, tak i u mobilních zařízení. Ve výchozím nastavení je doprovodný banner automaticky generován z videí ve vašem kanálu YouTube. Pokud chcete mít 100% kontrolu nad tím jak bude vypadat váš banner vedle YouTube reklamy, stačí si tam nahrát vlastní.
Reklamy Out-stream
Zobrazují na partnerských webech. Tyto reklamy jsou k dispozici pouze na mobilních zařízeních a tabletech a jsou navrženy tak, aby je bylo možné snadno přehrát klepnutím.Reklamy Out-stream mohou pomoci zvýšit povědomí o značce rozšířením zásahu nad rámec YouTube. Doporučuji zjména pokud vám nefunguje na mobilním zařízení In-stream reklama, nebo má výrazně horší výsledky než desktop, tak tento formát je další alternativa. Reklamy se však zobrazují mimo YouTube a nutno podotknout, že je u nich velký AdFraud! Takže pokud se do nich pustíte, chce to opravdu vyhodnocovat a hlídat, kde se reklamy zobrazují, jak často atd.
Reklamy TrueView video discovery
Zobrazují se pouze na YouTube a oslovují uživatele na místech, kde lidé hledají obsah. Jejich vzhled je různý v závislosti na velikostech a formátech reklam podporovaných vydavatelem obsahu. Když uživatel klikne na miniaturu reklamy, video se přehraje na stránce sledování videa nebo na stránce kanálu YouTube. Osobně mě tento formát moc nezaujal, moc mě u klientů nefunguje.
Bumpery (Reklamní mikrospoty)
Jsou formátem krátkých videoreklam, jehož účelem je umožnit oslovení širokého spektra zákazníků a posílení povědomí o vaší značce pomocí krátkého sdělení, které lidem utkví v paměti. Mikrospoty trvají nejvýše pouhých 6 sekund a diváci je nemohou přeskočit. Tento formát výrazně doporučuji použít jen při remarketingu! V remarketingu funguje famózně.
https://youtu.be/Bl2Enp5L5d8
YouTube video masthead
Je reklamní jednotka navržená tak, aby působila přirozeně na domovské stránce služby YouTube. Pokud nechcete, nebo nemůžete investovat přes 100 tis. za den, tak ani nemusíte pokračovat ve čtení. K vytvoření stačí adresa URL videa na YouTube. Za mastheady jsou účtovány denní poplatky. Mastheady se zobrazují na domovské stránce YouTube, a to po celý den.
Ondřej Zícha
ppckonzultant.com
ppc.kampane.efektivne@gmail.com
Whatsapp +420 606 822 513
49 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 20. 9. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Vrba (10 hodnocení)
15. 2. 2019

Děkuji za spolupráci! DOPORUČUJI.

ikona

Děkuji za spolupráci! DOPORUČUJI.

ikona hodnoceni
od Matěj Stráník (9 hodnocení)
16. 11. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další nabídky Více