Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kameraman dlouhodobá spolupráce / 20 tis měsíčně

Ahoj, jako majitel firmy se sám aktivně podílím na natáčení videí a jejím obsahu. Máme přátelsky nastavenou komunikaci. Nikdy jsem nenechával někoho, aby za mě něco vymýšlel. Mám tunu nápadů, které chci realizovat. Cítím potřebu sdílet mé nápady, názory, pohled. Videa mají desetitisícovou sledovanost na youtube, některá i přes 100 tis. Na FB mám okolo 40 Tis fanoušků.
V současné době hledám talentovaného kameramana, který nechce skončit tím, že bude točit "jogurty Danone někde v ateliéru", hledat neustále nové klienty a tak nějak postupně vyhořet z toho, že mu ta práce nedává smysl.
Nabízím spolupráci na tvorbě videí, jež se budou točit 3x-4x měsíčně. Hledám parťáka, ne zaměstnance. Odměna 20 tis fix měsíčně čistého. Teď jsem se kvůli tomu přestěhoval do Prahy, protože u nás na maloměstě lidé znali jedinou kulturu, a to ráno pípnout u dveří příchod do práce a na konci měsíce přepočítat hodiny na výplatní pásce.
Práce bude na 4 dny v týdnu, bude začínat tím, že si sedneme někde v kavárně, kde probereme to, jaké dobrodružství za ten den zažijeme, pak vyrazíme do terénu s kamerou a uvidíme, co se přihodí podle plánu a co neplánovaně. Takhle si uvědomíme, jak nám vlastně ten život utíká kolem prstů a jaké to je okusit svobodu, když Vám někdo zaplatí za to, abyste tohle všechno viděl a mohl to díky kameře ukázat celému Česku. Celý projekt je postavený na autentičnosti, momentu překvapení, bláznivých nápadech a zkušenostech, protože jsem se v životě naučil poznat, na jaké hraně se člověk může pohybovat. Vše se bude odehrávat v Praze.
Možná si pokládáš otázku, proč když to budou 3-4 videa měsíčně, tak proč se bude pracovat 4 dny v týdnu? Odpověď je taková, že pokud se nám ten úspěch má podařit, tak musíme tím projektem žít a intenzivně na tom pracovat. Jako když se schází začínající kapela ve zkušebně než vypukně jejich první koncert. Ty se budeš skvěle bavit a točit.
Hledám jednoho člověka, ideálně ve věku 23-33 let. Žádnou agenturu, žádný již seskládaný tým a pouze člověka z Prahy. Mám za sebou již celkem úspěšnou kariéru, potřebuji člověka co má talent a podobné zapálení jako já, když tomu dáme čas, bude to fungovat, o zbytek se už postarám já.
Techniku mám kompletní, budu rád, pokud budeš mít i něco svého. Požaduji znalost a zkušenosti se střihem.
Pokud tě to zaujalo, pošli mi více informací o tobě + reference.
Odpovědi posílejte na tento email: michal.mrhac@gmail.com
Děkuji,
Michal
41 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 11. 6. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od p.tr. (22 hodnocení)
11. 4. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Jakub Grác (50 hodnocení)
12. 6. 2019

Jasné zadanie a rýchla komunikácia, platba obratom

ikona hodnoceni
od das (21 hodnocení)
18. 5. 2018

vše bez problému

Další poptávky Více