Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme investory, kteří chtějí zhodnotit svůj vklad 24% p.a. a zároveň mít podíl ve firmě

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 8. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hledáte novou příležitost pro zhodnocení vašich peněz? Nemusíte zrovna vlastnit desítky tisíc! Přijímáme vklady do projektu již od 5.000,- Kč.
O projektu stockX
Robot stockX je unikátní v systému, jakým zadává, uzavírá a kontroluje jednotlivé obchody na online burze. V rámci tohoto projektu je vyrobeno několik robotů Automatického obchodního systému, každý ve své vlastní specifikaci a jiným plněním cílů. Softwarový robot stockX zadává jednotlivé obchodní pokyny na základě zdrojového kódu a dalších nadefinovaných technických parametrů, které umožní nastavení transakcí s ohledem na rizika a předem definovaný zisk. Sofwarový robot eliminuje chyby běžného tradera a dokáže pracovat v oblastech, které by byly pro běžného tradera náročné.
Automatický obchodní systém obchoduje na předem definovaných strategiích, které jsou součástí našeho know-how. Pro ilustraci, robot může obchodovat akciovém trhu DAX a Dow Jones, dále pak na měnovém trhu například na měnovém páru EUR/USD. Vždy má definované parametry zisku a ztráty při pohybu tržní ceny nahoru nebo dolů. Softwarový robot má nastavené parametry ve zdrojovém kódu. které mu říkají co má dělat v případě, kdy tržní cena klesá nebo roste. Dále pak je předem definováno, co dělat v případě, kdy se stane náhlá změna z důvodu například důležitých zpráv, které způsobí rychlé a rozsáhlé změny tržní ceny nebo-li volatility. Každý den naše roboty kontrolujeme a inovujeme na základě neustálého sběru statistických dat a analýz jednotlivých trhů. Objemy obchodních kontraktů jsou převážně velmi malé a jsou sestaveny tak, aby byl zaručen stabilní vývoj zisku se zachováním poměru definované maximální ztráty.
Autor softwarových robotů Jan Purchart má 10 let zkušenosti v oblasti obchodování na burze, vývoje, programování Automatických obchodních systémů (AOS), které se používají jako efektivní nástroj pro systematické obchodování na světových burzách. Spoluautor, společnost LionStock s.r.o., se specializuje na shromažďování a vyhodnocování statistických dat v rámci burzovních obchodů realizovaných prostřednictvím obchodních platforem MetaTrader 4,5.
Stávající výkonnost
Stávající Automatické obchodní systémy a další dílčí části systému jsou již v provozu a jsou schopny generovat zisky v rozmezí 0,3 až 6% měsíčně z vložených finančních prostředků na burzovních účtech. V současné době spravujeme pomocí Automatických obchodních systémů kapitál cca 40.000 USD. Funkčnost našich systému je prověřena fungováním ze 7 měsíců aktivního provozu.
Monetizace
V rámci tohoto projektu nabízíme pro naše uživatele předpokládaný průměrný výnos ve výši 2% měsíčně, tedy 24% ročně (p.a). V případě načerpání celé cílové částky ve výši 2.400.000,- Kč bude do 30 dnů založena právnická osoba za účelem realizace projektu.
Celková finační částka 2.400.000,- Kč za nákup obchodního podílu bude rozdělena do několika burzovních obchodních účtů dle stanovaných pravidel. Následně zahájíme obchodování prostřednictvím Automatických obchodních systémů (AOS) stockX s nastavenými hodnotami objemu obchodů, velikosti marže, rizik, plánovaného zisku vždy s ohledem na ekonomickou situaci společnosti a spoluvlastníků.
Na základě současných a historických dat očekáváme zisk celé společnosti po 12 měsíčním fungování podle vývoje a při použití 2.400.000,- Kč:
  • průměrný: 460.800,- Kč (19,2% ročně)
  • velmi dobrý: 576.000,- Kč (24% ročně)
Zaujal Vás tento projekt a chcete více informací? Podívejte se na detail projektu.
=> Více informací o projektu stockX <=
27 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 21. 8. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Vladimír Pilný (62 hodnocení)
5. 1. 2021
ikona hodnoceni
od David Petricek (32 hodnocení)
19. 10. 2018
ikona hodnoceni
od Martin Horák (2 hodnocení)
18. 10. 2018

Rychlá domluva všeho co bylo potřeba, bezproblémová komunikace a platba do druhého dne. Přesně tak by to mělo vypadat vždy 🙂

Další nabídky Více