logo
06.08.2018 12:26
1
Nemá s tím někdo zkušenost? Obrázky i thumbnaily fyzicky existují, adresa je správná, ale Wordpress je ani ve frontendu ani v admin nevidí a místo toho hodí v Media knihovně šedivou ikonku a na frontendu zástupný blank obrázek.

Všechny pluginy jsou deaktivované, WP jsem přeinstaloval (z Update sekce), je to poslední verze 4.9.8 CZ. Stalo se mi to už jednou po použití WP Offload S3, který přesměrovává obrázky na CDNku, ale ani ten nepomůže, ani když ho zapnu.

Co se právě děje na Webtrhu?

06.08.2018 12:49
2
Původně odeslal engineer
nemá s tím někdo zkušenost? Obrázky i thumbnaily fyzicky existují, adresa je správná, ale wordpress je ani ve frontendu ani v admin nevidí a místo toho hodí v media knihovně šedivou ikonku a na frontendu zástupný blank obrázek.

Všechny pluginy jsou deaktivované, wp jsem přeinstaloval (z update sekce), je to poslední verze 4.9.8 cz. Stalo se mi to už jednou po použití wp offload s3, který přesměrovává obrázky na cdnku, ale ani ten nepomůže, ani když ho zapnu.
url?
06.08.2018 13:09
3
Tak koukám, že mi i nějak blbe comp, teď jsem tu měl 2x i můj příspěvek. :)

Tak ještě jednou
Gama Sport – Sportovní oblečení pro každý den

Ve wp_postmeta chyběl autoincrement, tak to tam psalo nějaký insert chyby, to jsem opravil, ale thumbs pořád nic, že by to na to mělo vliv?

---------- Příspěvek doplněn 06.08.2018 v 13:16 ----------

Tak vyřešeno, nějakým záhadným způsobem zmizel Autoincrement, tak si to nemohlo zapisovat meta, tímpádem to prostě nenašlo thumbnaily.

Bartama - dávám +, nebýt toho, že si po mně chtěl URL, tak jsem se nepodíval na frontend se zapnutým WP_DEBUGEM.