Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej Dosy.cz (Dopravní Systém)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 8. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodejní systém dodávkové dopravy a osobní - Dosy.cz (dopravní systém)
Prodám dnes už nevyužívaný prodejní systém dopravy z obchodů (plus doplňkových služeb). Pro přepravu předmětů, které nelze jednoduše naložit do osobního vozidla, jako např. nábytek, lednice, atp.
Plus doplňkové služby, jako např. montáž nábytku
Funkčnost
Tento web počítá s cenou zboží, za kterou zákazník zboží koupil a vlnami cenových úrovní a s počtem kilometrů na cílovou adresu. Počítá to podle Google Map.
Ostatní funkce
Dále lze je nastavit, do jakých měst či krajů dopravujete. Že např. z daného místa nebo-li obchodu dovážíte jen na dané adresy. Např. že když jste z Ústí nad Labem, tak berete dopravu ze všech okolních obchodu kamkoliv, ale pokud máte v nabídce obchod v Praze tak doručujete zboží jen do míst vámi nejbliže (zase třeba do Ústí nad Labem).
Pak např. obchody v Německu severně od Ústí nad Labem můžete mít nastaveno, že doručujete všude po ČR. Atp. Každý si může nastavit to svoje podle místa své působnosti.
Součástí je informační systém stavu objednávky (podobně jako u klasického eshopu). Přijetí objednávky, potvrzení vyzvednutí, atd) V jednom kroku se vystavuje dodací list a faktura. Dodací list jako potvrzení dodání služby dle specifikace.
Lze takto rozšířit i na osobní dopravu na letiště či z letiště, hotelu, atp. Stejně tak lze nastavit letiště, či hotel, atd. a k němu filtr místa dopravy.
Lze otevřít i jako katalog firem, ze kterých bylo možné dopravu objednat. Teď momentálně pozastavený. Šlo i tak o důležitou součást SEO tedy při vyhledávání dopravy z nějakého místa. "doprava blabla" (blabla jako název firmy :)
Web působil dříve docela profesionálně, takže se občas ozval i obchod, který potřeboval pomoci s rozvozem jejich zboží k zákazníkovi. Plus i nábytkářské firmy.
Součástí prodeje je převod domény, Google Suite zdarma s možností využítí emailových a jiných Google služeb v rámci domény a to zdarma proto že bylo založeno, když to ještě bylo zdarma. Samozřejmě profesionální logo, vizitky možná lze najít i samolepky na výlohy.
Více informací rádi poskytneme na požádání. Příp. doplníme.
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 2. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E