Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nevíte jak začít s krypto?

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 7. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Lidem, kteří uvažují o vstoupení do pole kryptoměn, ale stále se nemohou rozhodnout, nabízím možnost konzultace. Pokud uvažujete o investici a nevíte, kde nebo jak začít, mohu poradit, jakým způsobem do odvětví vstoupit, čeho se vyvarovat, jak na nákupech ušetřit co nejvíce peněz a jak své zdroje efektivně chránit.
Nabízím vlastní zkušenosti nasbírané za posledních pár let, co toto odvětví sleduji a aktivně se v něm pohybuji. Kromě výhod se dozvíte i celou řadu nevýhod a úskalí, se kterými se lze v kryptosvětě setkat. Jelikož nejsem obchodní zástupce ani finanční poradce, tak neprodávám žádný konečný produkt a mým cílem není nikoho přivést ke svěření svých peněz do správy krypto/peněžního fondu. Nikoho k investici nenutím a ani nechci, pouze po konzultaci nabízím nezaujatý pohled, jestli je tento druh investice pro daného investora vhodný, nebo je lepší se poohlédnout po odvětví jiném.
Preferuji osobní schůzku, prosím proto o kontaktování pouzě těmi, kteří se o odvětví opravdu zajímají a případný vstup do něj reálně zvažují.
36 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 25. 7. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více