Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Plugin do WordPress – kreditní peněženka – spěchá

Dobrý den,
poptávám naprogramování pluginu do WordPress.
Práce spěchá, jelikož nám jí měl dodat jiný externista zde z WT, který vypadal schopně a během jednoho dne dodal beta verzi, následně však ale “zmizel“ a nejde se s nám již 2 týdny spojit. Nabízí se tedy možnost dokončit jeho nedodělaný plugin nebo plugin vytvořit od znova. Konkrétně se jedná o modul kreditní peněženky s následující specifikací:
1. všeobecné nastavení peněženky v administraci WP: cena za 1 kredit, minimální vklad, číslo účtu
2. ve správě uživatelů ve WP po otevření konkrétního uživatele má být:
2.1. stav kreditů
2.2. 6 místné ID uživatele (slouží jako variabilní symbol). Musí se vygenerovat automaticky při založení jakéhokoliv uživatele ve WP
2.2. možnost vytvořit objednávku - do pole se zadá počet kreditů a odešle se objednávka - systém zobrazí: počet objednaných kreditů, cenu za 1 kredit, cenu celkem, číslo účtu, variabilní symbol (ID uživatele)
3. změnit zůstatek - bude obsahovat jedno pole pro zadání VS. Administrátor kontroluje bankovní účet, jakmile přijde platba, tak zde zadá její VS a odešle. Dle VS se najde příslušná objednávka, která se tímto verifikuje a přičtou se kredity. Časem budeme chtít automatizovat napojením na FIO banku ale nyní to není předmětem poptávky.
4. seznam objednávek a logování - aby administrátor nemusel otevírat každého uživatele zvlášť, tak chceme mít stránku, kde bude seznam všech objednávek tj. tabulka se sloupci: datum vytvoření, název uživatele (e-mail), počet objednaných kreditů, cena za kredit, variabilní symbol, datum verifikace. Objednávky budou seřazeny dle data a půjde vyhledávat dle názvu uživatele (e-mailu) nebo dle VS.
Práci chceme dodat formou pluginu do WP - vše řešíte jen z pohledu administrace, my si již poté plugin zakomponujeme, aby uživatelé mohli objednávky vytvářet z pozice svého zákaznického účtu. Tj. přehledný kód, aby s pluginem mohl dále pracovat náš vývojář.
Před realizací bych také upřednostnil krátký skype hovor, abychom si ujasnili, zda je v rámci zadání vše zřejmé. V případě spokojenosti budeme chtít vytvořit ještě jeden další plugin.
Děkuji za nabídky do kterých prosím uveďte časovou a finanční náročnost, termín dodání.
p.s. ideálně hledáme vývojáře, který “nezmizí“ :)
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 23. 6. 2023
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více