Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej jednoproduktoveho eshopu s historii z roku 2015 a obratem 2.600.000 Kc

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 6. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zakladni informace
Nabízím k prodeji zabehnuty jednoproduktovy eshop s plavkami, ktery bezi na domene www.plavkyvakci.cz. Aktivne prodavame do dvou statu a to do Ceska a na Slovensko od roku 2015. Eshop dokaze vydelat kazdy rok pres 250.000 Kc.
Obsah prodeje:
Eshop ktery bezi na exitshop.cz se sablonou na miru, kontakty na dodavatele, aktualni skladove zasoby v nakupni hodnote 40.000 Kc, domeny, know-how jak provozovat jednoproduktove eshopy.
Statistiky:
Celkem objednávek: 4736
Obrat s postovnym: 2.602.105 Kc
Suma nakupni ceny: 795.855 Kc
Marketing: 260.000 Kc
Zisk pres 680.000 Kc
Marketing
Nejsilnější akviziční kanál jsou reklamni kampane na Facebooku, ktere tvori pres 60% obratu, pote Adwords, Sklik a Glami.
Logistika a skladovani
Zasilky zasilame po CR Cesko postou jako obycejne psani. Na Slovensko zasilame zasilky pres postu bez hranic z vlastniho skladu. Neni ovsem problem veskerou logistiku a sklad zaridit napriklad u posty bez hranic, ktera se o vsechno dokaze postarat. Tudiz na vas zustane pouze marketing a hlidani zasob.
Dodavatele
Zbozi odebirame z Ciny nebo z CR. Konkretne objednavame na jare velkou objednavku zbozi z Ciny a pote podle prodeju doplnujeme zasoby z CR.
Platby
Zakaznikum nabizime pouze dva druhy plateb. Dobirku ktera tvori 74% vsech plateb a Platbu predem na bankovni ucet 26%. Exitshop na kterem eshop bezi, podporuje snadne pridani platebni brany GoPay nebo PayPal.
Ecommerce platforma
Eshop bezi na platforme exitshop.cz. Na teto platforme provozujeme vice eshopu od roku 2014 a pro jednoproduktove eshopy je to asi to nejlepsi co muze byt. Poplatky jsou 120 Kc kazdy tyden + ferovy poplatek podle poctu objednavek. Exitshop je vhodny take na expanzi do ostatnich zemi.
Provoz eshopu
Eshop je kompletne odladeny, takze je nyni velmi casove nenarocny. Exitshop umoznuje spoustu veci automatizovat, takze prakticky odpovidate jen na emaily, reklamace, dohlizite na zasoby a balite zasilky.
Kontakt
Pro vice informaci me kontaktujte na email dminovsky@gmail.com. Neni problem domluvit telefoni hovor nebo skype. Zajemce privitam i v nasem skladu.
45 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 17. 1. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E