Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Skompasem.cz – Cestovatelský web – zkrácená aukce

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 6. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nerad prodávám, ale rekonstrukce je žrout peněz. Nabízím cestou zkrácené aukce krásný obsahový web skompasem.cz. Případného kupujícího prosím o zachování obsahu, slouží mnoha lidem.
O webu
Web založil před mnoha lety středoškolský učitel zeměpisu a dějepisu a dělí se na něm o své cestovatelské zážitky. Petr procestoval celý svět, pečlivě si vedl cestovatelské deníky a sdílel je na svém webu. Na webu se nachází cca 1000 opravdu dlouhých článků (často i přes 20 ns). Zhruba polovina textu je o cestování a druhou polovinu tvoří učebnice dějepisu a zeměpisu. Původně jel web na estrankach a já se jej rozhodl zmigrovat na wordpress (hosting wedos). Koupil jsem - color mag pro verze; dále placené addony ultimate member (body, forum plugin). Z estranek vedou odkazy, většinu z nich jsem redirectnul na nové URL po migraci domény. Web se aktuálně moc nesnažím monetizovat, soustředil jsem se na převod z estranek coz mi zabralo hodne dlouho.
Rozvoj webu
Web má velký prostor pro růst, protože je potřeba články trošku urovnat z hlediska SEO - dát jim nadpisy, podnadpisy, odstavce, metapopisky. Žádná těžká práce, ale časově náročná - články jsou opravdu dlouhé. Já jsem již začal a je hotova zhruba 1/3 a na návštěvnosti se to výrazně projevilo. Pokud takto zoptimalizujete, tak se dostanete na dvojnásobek návštěvnosti jen tímto, nehledě na další SEO techniky.
Vzhledem k tomu, že web má pouze cca rok starou doménu (skompasem.cz - původne kompas.estranky.cz), tak bude web do budoucna generovat návštěvníky už pouze tím že v čase posiluje DA.
Návštěvnost
Návštěvnost tvoří v poslední době zejména studenti, kteří chodí na učebnice zeměpisu a dějepisu (odhadem z 80%). Měsíčně cca 15 000 UIP
Cena
Vyvolávací cenu nastavuju na 120 tis Kč. Na webu je spoustu obsahu, na hrubo cca 6000 NS textu, 20 Kč/NS
8 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 8. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E