Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Máš koule na to vypracovat si vlastní projekt s bandou nadšenců? PHP, Nette a dost zábavy i zodpovědnosti.

Do bláznivého týmu hledáme remote backend vývojaře pro naše stávající, ale i nové aplikace, které vyvíjíme jako součást našeho businessu. Ve vývoji máme aktuálně rozjeté tři zajímavé projekty (české i zahraniční) a mnoho dalších zatím čeká v šuplíku, až je vytáhneme ven.
Všechno nám běží na PHP 7.1, MySQL (MariaDB) a to ve spolupráci s milovaným Nette.
Základní znalost HTML, CSS - Bootstrap4 a něco málo z javascriptu pro primitivní scriptíky jsou pro nás nutností, ale především se budeš pohybovat na straně serveru.
V PHP a v Nette by si měl být už trochu vypsaný, abychom nemuseli probírat základní věci, ale určitě se nemusíš bát, že bychom tě v našem kódu nechali úplně plavat. Samozřejmě ti vše ukážeme a budeme spolu v úzkém kontaktu. Kdyby jsi uměl s Reddit, měl zkušenosti s websocketem a do toho si občas uměl zabrousit i na Linux server, jsi náš člověk.
Je to pro tebe všechno klasika a nic tě nepřekvapí? Pojďme si o práci pokecat, rádi pracujeme s lidmi, se kterými si rozumíme a víme, že úlohy dotahují do konce a nad věcmi opravdu přemýšlí, než je napíší.
Odměnou ti bude zajímavý podíl na našich projektech. U nás to není o pravidelné výplatě nebo hodinové mzdě. Nečekej ani multisportku nebo stravenky. Baví nás realizovat naše nápady a neustále posouvat naše projekty. Stále se u toho učíme, o to větší je to zábava a zkušenost. Nemáme kancl, kde se každý den scházíme, ale pracujeme z různých koutů světa. Pokud jsi naladěn na stejné vlně, rádi s tebou o všem pokecáme.
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 5. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více