Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop zaměřený na deskové hry, unikátní články a další doména

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 5. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Jelikož jsme se s předchozím zájemcem nakonec nedohodli, tak přidávám aukci znovu.
Jejím předmětem je e-shop připravený ke spuštěný zaměřený na téma deskových her. Tento e-shop je postavený na platformě Wordpress - provozujete jej tak a neplatíte žádné měsíční poplatky za provoz. Hosting je u WEDOS na rok dopředu zaplacený.
Vše funguje na principu dropshippingu skrz - dropshipping.cz. Nemusíte tak mít vlastní sklad, neřešíte reklamace, nic. Pouze se věnujete propagaci svého e-shopu. Za úspěšné objednávky pak získáváte provizi. Ta je u aktuálně nasazeného dodavatele Albi.cz až 23%. Pro určení návratnosti je dobré se podívat na jejich top hru Catan s cenou 1200 Kč. Peníze se Vám tak mohou vrátit velmi rychle.
Aktuálně je na web naimporotváno 180 produktů, ale lehce můžete přidávat další produkty, či odebírat nezajímavé. Vše je plně modifikovatelné. Zboží je možné kombinovat z více zdrojů včetně vlastního skladu.
Ideální pro začínající podnikatele, kteří si na e-shopu bez starostí vyzkouší jeho provozování.
---
Co je předmětem prodeje:
  • Eshop deskovkar.cz
  • Doména deskovkar.cz + alternativní doména deskuj.cz
  • Webhosting na cca rok u WEDOS.
  • Veškeré podklady k webu
  • Podklady publikovaných článků
Součástí webu je i kompletní připravený blog, který obsahuje 9 unikátních článků s recenzemi her. Toto řešení je zcela připravené a podporuje štítky, kategorie i další záležitosti. Předám kontakt na dva velmi schopné autory, kteří články na web připravovali a jsou schopni tematiku kvalitně otextovat.
E-shop je nový, připravený ke spuštění a propagaci. Vhodné se jeví zapojení do srovnávačů zboží, spuštění PPC kampaní a tvorba dalšího obsahu (články, popisky kategorií, unikátní popisky produktů apod). Návratnost investice díky očekávané výši objednávky může být velmi rychlá.
---
Technické řešení:
Eshop je postaven na Wordpressu s Woocommerce - web je odladěný na mobilní i desktopové verzi do detailů. Šablona vychází ze šablony Generate Press, která umožňuje obrovské množství modifikací velmi jednoduše.
Do webu je také zakomponován plugin WP All Import pro import zboží z XML feedu v hodnotě cca 3 000 Kč.
---
Fakturace samozřejmostí (neplátce DPH), předání veškerých přístupů k webu i hostingu (WEDOS) obratem po zaplacení faktury (splatnost 7 dní). Prosím, aby se do aukce zapojili pouze vážní zájemci - příhozy jsou závazné.
--
Rád odpovím všechny dotazy, ale prosím pouze od těch, kteří zvažují zakoupení :) O ceně kup teď je při rozumné nabídce možno jednat
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
44 hodnocení
členem od 6. 7. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E