Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Online marketing a podpora prodeje

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 5. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hezký večer,
moje nabídka bude mít dvě části a tou první jsou sociální sítě
...co dělám
Mám zkušenosti s tvorbou post plánů a strategií pro Facebookové stránky s pár stovkami, ale také několika miliony fanoušků a jednalo se o malé firmy lokálního významu, až po nadnárodní korporace. V případě online komunikace specifických brandů je možné využít jako další nástroj Instagram i LinkedIn, se kterými mám také zkušenosti.
Připravím strategii i obsah od A - Z, včetně grafických vizuálů, kreativy, textů a nastavení vhodně zacílené propagace v business manageru + rozvržení reklamního spendu. Mohu zprostředkovat ke spolupráci fotografy pro nafocení produktových, ale i lifestylových fotek, nebo v případě propagace na YouTube také sympatickou video produkci.
Mám zajímavou práci v oblasti marketingu, ale také dostatek volného času - to je důvod, proč jsem založil tohle vlákno. Pokud se ozve někdo s fajn projektem, který mi bude sympatický, tak se nebráním navázání ideálně dlouhodobější spolupráce.
PS: Zaměření projektu mi musí být blízké, což je asi nejdůležitější point nabídky. Chci dělat pouze něco, čemu věřím a co mě bude bavit, jinak to nemá smysl.
Druhá část nabídky je zaměřená na prodej
...jste výrobci zajímavého zboží, nebo distributoři?
V minulosti jsem založil dva malé eshopy, kde jsem se staral o veškerý chod, distribuci i marketing a oba obchody skončily v zisku. Byla to zábava a to mi vnuklo myšlenku, že bychom rádi rozšířili působnost naší agentury. Chceme navázat spolupráci s někým, kdo buď vyrábí zajímavé produkty, nebo je přímým distributorem. Nabídka je vhodná pro někoho, kdo ještě přes internet neprodává a chce začít, nebo bude rád za navýšení konverzí formou dropshippingu.
Jak by spolupráce probíhala?
My založíme eshop na přeposílání objednávek, necháme vytvořit veškeré texty, obsah, grafiku a vymyslíme strategii pro online reklamu. Kromě ideální zacílených PPC kampaní vznikne podpůrná stránka na Facebooku, kde budeme vhodně cílit sympatický obsah a rovněž povedeme komunitní správu fanoušků. Budeme se zkrátka starat o kompletní online marketing a vytvářet vaší značce dobré jméno.
Na vás bude kompletní vyřizování, balení a odesílání objednávek.
Za spolupráci budeme chtít procentuální podíl z každé odeslané objednávky, kterou učiní zákazník prostřednictvím našeho eshopu. Rádi bychom navázali dlouhodobou a přátelskou spolupráci, která bude pro obě strany výhodná :)
Děkuji za váš čas a přeji všem úspěšný vstup do nového týdne
Josef
45 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 22. 12. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od michal731 (69 hodnocení)
22. 10. 2019

Dodaná práce. I přes informaci, že platba byla zadána, žádná nedorazila. Je to již 3 měsíc.

ikona hodnoceni
od Tomáš Novák (31 hodnocení)
6. 8. 2018

Všetko OK, vynikajúca komunikácia

ikona hodnoceni
od XaNn (1 hodnocení)
23. 5. 2017

Rychlá platba, skvělá komunikace.

Další nabídky Více