Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pojďme spolu vyvíjet software

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 5. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím :-)
Jsem programátor a hledám parťáka programátora, který by měl zájem se mnou vybudovat a stabilizovat menší tým/firmu na vývoj softwaru všeho druhu. Již nějakou dobu sám podnikám a mohu tak nabídnout už nějaké zkušenosti, sám jsem prošel obrovským vývojem od doby, kdy jsem vzal svou první freelance zakázku. Jsem schopen dlouhodobě zajistit dostatek práce. Tvým úkolem bude zajistit realizaci projektů.
Pokud ještě nepodnikáš, je třeba si uvědomit, že podnikání přináší spoustu svobody a nejistoty. Tady nám nikdo nebude klást žádné limity, za rok se můžeš posunout do stavu, o kterém dnes možná dnes sníš. Když je zrovna hezky, můžeš si jít třeba dopoledne zaběhat a makat v noci nebo si prohodit dny z víkendu. Nemusíš každé ráno a večer koukat na znechucené lidi v MHD. Můžeš jet na dovolenou v jakýkoli termín v roce budeš chtít bez toho, aby ses musel někoho dotazovat... nebo klidně ve čtyři termíny. Můžeš makat kdekoli je internet. Kdykoli uslyšíš někoho říkat, že něco nemůže nebo že něco musí, tak ti to přijde k smíchu.
Je třeba především zákazníkům dodávat hodnoty, kterých si budou vážit a které jim budou stát za jejich peníze - tímto způsobem je třeba přemýšlet už před prvním řádkem kódu. Dělat zákazníky spokojené občas to vyžaduje výstup z komfortní zóny. Někdy je třeba změnit priority a udělat něco narychlo. Nebo třeba spravit urgentní bug místo sledování večerního TV programu. Občas je třeba naučit se framework, jazyk nebo libku, která ti není sympatická. Jindy je třeba naprogramovat něco tak, aby se to zákazníkovi vyplatilo nebo aby na to měl na úkor toho, že bude web/aplikace masterpiece. Čím je člověk flexibilnější, tím víc příležitostí může vzít a s každou příležitostí se posouvat dál.
Pro náš společný start od tebe nevyžaduji nic než dobré programátorské znalosti, časové nasazení a chuť posunout se na jiný level. Sám se postarám o "okolnosti" z finanční stránky. Není to samozřejmě podmínkou, ale vím, že nic není efektivnější, než se scházet a spolupracovat osobně, mohli bychom to zvážit alespoň pro začátek (Praha).
Pohybuji se ještě i v dalších oblastech a mám spoustu kontaktů. Mám například eshop s 3D tiskárnami a filamenty, pokud tě to zajímá, ze kterého můžeš mít cokoli za nákladovou cenu. Mám svůj opensource robo projekt. Jsem obecně velmi otevřený člověk, se mnou se nudit nebudeš. Uvítám, když budeš mít stejně málo závazků jako já, abychom se mohli sbalit a vypadnout a otevřít si kancl třeba na Mauricius.
Pokud se v tom vidíš, napiš mi prosím soukromou zprávu a vymyslíme detaily. :-)
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 5. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více