Zadejte hledaný výraz...

Tvorba webových stránek a e-shopů pro živnostníky a menší firmy

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 5. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
  • Každý kdo podniká ví, že jeho projekt vedle kvalitního designu musí perfektně plnit svůj účel a funkci. Nestačí tedy, aby Váš web byl pouze vizuálně hezký, ale zároveň by měl dovést návštěvníka k požadovanému cíli.
  • Sám dobře vím, že živnostníci a menší firmy si nemohou dovolit platit deseti-tisíce korun agenturám za jejich práci. Ale zároveň nechtějí web či e-shop, který je značně amatérsky zhotoven (v tom lepším případě). Takže...
Na kolik to výjde?
Webové stránky tvořím od 4990 Kč, a e-shopy od 7990 Kč. Toto je základní cena. Konečná výše ceny záleží tedy hlavně na počtu podstránek/produktů, rozsáhlosti obsahu, požadovaných funkcích, apod..
  • Příklad: Osobní portfolio, one-page web, kontaktní formulář, galerie,... - cca 5000 Kč
    (např. djpollini.com)
  • Příklad: Firemní web, 10 podstránek, formuláře, galerie/videa, napojení na Google/Seznam a soc. sítě,... - cca 6500 Kč (např. jixi.cz)
  • Příklad: E-shop, 50 produktů, 10 podstránek, platební brána, grafika/infografika, napojení na Google/Seznam a soc. sítě, formuláře,... - cca 11500 Kč (např. ultrafit.cz)
    Co všechno může být součástí Vašeho webu či e-shopu?
    Zřízení domény, hostingu a emailových schránek, responzivní design (desktop, tablet, mobilní telefon), grafika a infografika, formuláře, nastavení SEO, optimalizace rychlosti webu, zabezpečení webu, napojení na Google a Seznam nástroje (analytika, konverzní kódy), napojení na soc. sítě, platební brána, videa a galerie, více-jazyčnost webu, Google Maps a mnoho dalšího...
    Jak probíhá spolupráce?
    Předáme si více informací o Vašem projektu a řekneme si co už máte připraveno (popř. co bude ještě potřeba připravit) a dohodneme si termíny či harmonogram. Řekneme si finální cenu a po uhrazení standardní 50% zálohy z celkové částky se pustím hned do práce. Možnost fakturace je samozřejmostí.
    Něco málo o mně
    Webové stránky a e-shopy tvořím v největším open-source systému na světě - Wordpress. Neustále se vzdělávám a inspiruji, především u předních zahraničních webdesignérů a UX/UI designérů.
    Na ukázky některých prací se můžete mrknout na mém webu colorfuldesign.cz
    Pokud řešíte svůj první web a zdá se vám, že je to hodně složitostí najednou, není čeho se bát. Rád Vám vše jednoduše vysvětlím, případně i doporučím ideální řešení.
    V případě dotazů či zájmu o spolupráci mne neváhejte kontaktovat, odpovídám všem.
    Filip Krátký
    colorfuldesign.cz
  • 6 zobrazení
    Zadavatel
    ikona hodnoceni
    4 hodnocení
    členem od 22. 10. 2016
    Ověřen
    ikona hodnoceni
    A
    B
    C
    D
    E
    ikona hodnoceni
    od Musil Jakum (0 hodnocení)
    25. 8. 2022

    S Filipem jsme dělali web a musím přiznat, že nám s hodně věcmi pomohl a posunul je dál. Ocenili jsme jeho schopnost propojit dvě oblasti a to grafický design a technickou stránku webu. Rovněž některé věci dokázal zjednodušit, takže na webu hezky vyniklo to podstatné.

    ikona hodnoceni
    od Tomáš Marek (23 hodnocení)
    3. 4. 2020

    Rychlá komunikace i platba. Doporučuji k obchodům!

    ikona

    Rychlá komunikace i platba. Doporučuji k obchodům!

    ikona hodnoceni
    od Mares (2 hodnocení)
    21. 2. 2020

    Doporučuji ke spolupráci. Naprostá spokojenost.

    Další nabídky Více