Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zvýším vaše zisky z AdSense až o 500 % pomocí optimalizace reklam

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 4. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nesmysl? Vůbec ne. Většina webmasterů nastavení reklam nerozumí. Spravují svůj projekt, pracují na SEO a sociálních sítích, honí se za vyšší návštěvností, ale s reklamami na webu nepracují. A to je obrovská ztráta příležitosti. Přitom každá koruna navíc na RPM (zisk na tisíc zobrazení) se značně promítá do vašich měsíčních příjmů.
Pokud nejste expert na optimalizaci reklam, pak mě pravděpodobně potřebujete. Optimalizoval jsem reklamy i lidem, kteří mají stovky projektů, na AdSense vydělávají přes 7 let, tudíž mají v této oblasti bohaté zkušenosti, přesto jsem i jim dokázal pomoci. A to značně.
Jenom zde na Webtrhu jsem optimalizoval reklamy 20+ lidem, přičemž každý z nich měl většinou několik, někdy až desítky webů. Přes 100 klientů jsem obsloužil na zahraničních fórech jako DP a BHW. Zároveň AdSense používám na svých webech, kde průběžně testuji nové formáty a novinky, které přicházejí.
A nesoustředím se jenom na AdSense. Můžu vám pomoci i s optimalizací reklam pro Sklik nebo Media.net.
Vyplatím se vám?
Určitě. Nevyplatím se pouze lidem, kteří mají web s návštěvností pod 50 / den. Respektive časem se jim zaplatím, ale návratnost bude dlouhá. Čím navštěvovanější web máte, tím rychleji se vám moje práce okamžitě zaplatí na vyšších příjmech z reklamy. A v čím horším stavu máte reklamy, tím se vám rychleji zaplatím, protože nárust RPM bude markantní (ano, 500% není výmysl).
Jak probíhá spolupráce
Základ je stejný, zbytek je individuální dle potřeb klienta. U menších projektů nastavuji reklamy jednorázově, u velkých projektů optimalizujeme reklamy dlouhodobě, protože každá koruna na RPM dělá desetitisíce zisků navíc na konci měsíce. To je už na volbě klienta. První jednorázová optimalizace reklam je základním krokem pro všechny weby.
Jsem maximálně loajální
Během svého počínání na internetu jsem nikdy nezneužil data svých klientů. Přistupoval jsem do Analytics eshopů s měsíčním obratem přes 10 mil, nebo spravoval reklamy AdSense klientům s příjmy nad 1 mil / měsíc. Na loajalitě si zakládám.
Budu potřebovat přístupy do AdSense nebo Analytics?
Většinou ano, ale dá se pracovat i bez přístupů, pokud ve mě nebudete mít důvěru. AdSense reklamní jednotky si vygenerujete na základě mých doporučení, stejně jako mi vyexportujete některé, pro návrh důležité, statistiky. Je to komplikovanější, ale řešitelné.
Jaká je cena?
Cena závisí na velikosti vašeho webu, na množství typových stránek, ale obecně se pohybuje kolem 4 až 10 tisíc za prvotní optimalizaci reklam. Většině klientům se tato investice vrátí na vyšších příjmech z reklamy do měsíce, u několika klientů to bylo dokonce i za necelý den.
Jak se stavím k optimalizaci reklam za podíl ze zisku?
Velmi negativně. Zkusil jsem to dvakrát a dvakrát to nedopadlo dobře. Jednou pro klienta a podruhé pro mě. Původní myšlenka je velmi dobrá, protože klient neriskuje nic. Vzhledem k tomu, že jsem u všech svých klientů v minulosti zisky vždy navýšil, to není risk ani pro mě. Nicméně v prvním případě byl klient naštvaný kvůli tomu, že mi rok vyplácel až moc peněz. Zkrátka se optimalizace zdařila a on zaplatil možná 10x víc na % ze zisků, než kdyby to zaplatil jednorázově. A tak nebyl spokojen (byť to bylo vše na základě smlouvy, kterou původně sám chtěl). V druhém případě klient přestal platit dle smlouvy, protože to opět bylo víc, než si původně představoval. Smlouvy jsme měli, ale já to nakonec neřešil. O obou případech to nebyla WIN-WIN situace, i když vše dopadlo nečekaně dobře. Proto se tomuto typu spolupráce již vyhýbám, i když by pro mě byla finančně výhodnější.
Potřebujete vědět něco dalšího?
Tak mi napište. Buď zde na Webtrhu nebo na mailu me(at)jirisubr.com. Těším se na spolupráci.
25 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
23 hodnocení
členem od 9. 5. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od DK (0 hodnocení)
11. 10. 2018

Velmi dobré jednání, skvělý přístup k práci. Práce odvedena na 110% Doporučuji

ikona hodnoceni
od Babadook85 (6 hodnocení)
6. 8. 2018

I přes prvotní komplikace ve spolupráci (kvůli komunikačnímu šumu) a nacenění jsme spokojeni s výsledkem práce a vše bylo provedeno tak, jak jsme původně zamýšleli.

ikona hodnoceni
od Martin (62 hodnocení)
26. 10. 2015

Kvalitní SEO

Další nabídky Více