Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Externí copywriter – psaní produktových popisů pro e-shop

Do naší společnosti zabývající se e-commerce hledáme schopné pracovníky na vytváření popisů k produktům na e-shopu našeho klienta. Z důvodu oboustranné efektivity se odehrává veškerá komunikace s využitím internetových komunikátorů a samotný výkon práce probíhá na Vašem vlastním PC z Vašeho domova/kanceláře. Spolupracujeme s jedním z předních českých e-shopů a nabízíme možnost dlouhodobé a kvalitní spolupráce.
Co bude Vaším úkolem?
Práce probíhá prostřednictvím administračního rozhraní, kde Vám bude vytvořen vlastní účet, ke kterému se můžete přihlásit z jakéhokoliv PC. Hlavním úkolem je k zadaným produktům vytvářet unikátní popis s informační hodnotou pro zákazníka. To v praxi znamená popsat vlastními slovy daný produkt podle přiložených základních informací a dalších dohledatelných informací o produktu, které naleznete na internetu, především na stránkách samotných výrobců.
Aktuálně hledáme spolupracovníky na pozice s různým zaměřením.
Sami si můžete vybrat, která kategorie produktů vám je nejblíže. Nabízíme produkty s širokým zaměřením od elektroniky, nářadí, sportovního náčiní, až po drogerii a produkty pro děti.
Kromě psaní produktových popisů se můžete setkat s dalšími úkoly, jako vyhledávání vhodných obrázků, recenzí a videí k daným produktům nebo vyplňování parametrů popisovaného produktu.
Shrnutí
  • Práce je plně flexibilní a probíhá na Vašem PC pomocí webového administrativního prostředí. Komunikace probíhá online s využitím mailů, Skype apod.
  • Náplní práce je vytváření nových popisů produktů (především elektroniky) podle údajů poskytnutých výrobci a dohledatelných na internetu.
  • Jedná se o tvorbu vlastních unikátních textů pro jeden z předních e-shopů na českém a slovenském trhu, které mají za úkol chytlavě, zajímavě a fakticky popsat daný produkt.
  • Náš tým je veden týmem odborníků na danou problematiku, se kterým je možné komunikovat a od kterých budete dostávat feedback na Vaši práci.
Odměna
Výplata za provedenou práci probíhá jednou měsíčně cca mezi 10.-20. dnem za předchozí měsíc. Odměna se odvíjí od objemu odvedené práce. Rámcově se hodinová odměna pohybuje okolo 100 Kč čisté odměny, záleží ale pouze na Vašich schopnostech. Ze začátku je potřeba se zapracovat, ale následně je při vyšší efektivitě a kvalitě možné dosáhnout i výrazně vyšších hodinových sazeb.
Rozpočet je pouze orientační, jelikož usilujeme o dlouhodobou spolupráci a rozpočet je tedy v delším časovém horizontu v podstatě neomezený.
Požadujeme
  • Spolehlivost
  • Perfektní češtinu
  • Schopnost samostatně vyhledávat informace na internetu
  • Přehled v moderních technologiích
  • Alespoň ZŠ vzdělání
Nabízíme
  • Ohodnocení dle odvedeného výkonu
  • Maximální flexibilitu - pracujete z domova a kdy vám to vyhovuje
  • Spolupráci s předními hráči na trhu v rámci e-commerce
  • Odborné vedení a možnost se zlepšovat
  • V případě oboustranné spokojenosti možnost rozšiřování spolupráce
V případě zájmu vyplňte přihlášku a test dovedností na níže uvedené adrese:
https://goo.gl/forms/bBMBvS8QbN0CCY3m1
56 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více