Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affigro.cz -> prodej vlastního affiliate softwaru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 4. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím webtržníci,
po více než dvouletém vývoji nabízím k prodeji affiliate prostředníka. Systém funguje na jednoduchém principu, jako inzerenti se zaregistrují lidé nabízející služby/produkty a na druhé straně jako partneři se zaregistrují uživatelé vlastnící webové stránky, kde chtějí zobrazovat bannery našich inzerentů a tím vydělávat.
Inzerent.
Jako inzerent (e-shop, člověk nabízející služby) nabídnete odměnu, například 100Kč za provedenou objednávku, 80Kč za vyplnění kontaktního formuláře a platíte až v případě, kdy Vám skrze banner náš partner přivede reálnou objednávku/kontakt.
Dále můžete nastavit odměnu za zobrazení nebo proklik Vašeho banneru, jednotlivé odměny lze kombinovat.
Například 0,01Kč za zobrazení banneru, 1Kč za proklik banneru a 100Kč za konverzi (prodané zboží na Vašem e-shopu).
Partner.
Jako partner (člověk vlastnící web) zobrazujete bannery našich inzerentů na svém webu a získáváte odměny dle nastavení jednotlivých kampaní. Kampaně jsou v našem systému veřejné a můžete si vybrat, dopředu tedy víte, kolik za jakou akci dostanete zaplaceno.
Majitel Affigro.
Budoucí vlastník Affigro.cz získává provizi z každé transakce, výše provize je samozřejmě na Vás, od 0% až do 100%. Když například nastavíte provizi na 30% a odměna za konverzi bude 100Kč, pak inzerent za konverzi zaplatí 100Kč, partner dostane 70Kč a vy 30Kč.
Celý systém je napsaný na míru, neplatíte tedy žádné licence ani nic podobného. Kontakt na spolehlivého programátora, který systém vytvořil, v případě zájmu předám kupci.
Smluvní podmínky jsem před cca čtvrt rokem nechal sepsat právní kancelář https://pravopropodnikatele.cz/ za nemalé peníze, ale do dnes jsem se nedostal k tomu nahrát je na web. Podmínky jsou součástí aukce, bude stačit je nahrát a změnit mé iniciály na Vaše. (mám od nich štempl že ručí za správnost podmínek a zaručují ochranu proti ČOI)
To je také jediný důvod prodeje, systém je napsaný dobře, funguje dobře, nicméně nemám čas na jeho realizaci. Živím se online marketingem a přesto že nemám nikde reklamu, jen z doporučení mám více nabídek spolupráce než času. Online marketing jako freelance mě naplňuje a proto nechci dělat dvě věci na půl.
Grafika (+ logo) byla dělána na míru, je součástí prodeje.
Systém funguje velmi podobně jako http://www.dognet.cz nebo http://www.espoluprace.cz/, kterými tečou (jak majitelé sami zveřejňují) miliony EUR, je jen na Vás jak moc si dokážete ukousnout z koláče. Affiliate marketing je firmami velmi oblíbený, proto naplnit systém nabídkami nebude nic těžkého.
U nás je ta výhoda, že systém je opravdu napsán na míru, někteří inzerenti preferují budování brandu, proto budou platit primárně za zobrazení banneru, u Affigra si zkrátka vybere každý a v tom je jeho síla.
Nemám to nikde spočítané, ale vývoj systému stál orientačně okolo 100.000Kč + grafika + právní podmínky atp., nepředpokládám že se tu cena Affigra v aukci dostane ani na náklady, ale projekt už mám téměř dva roky v šuplíku, jednou za rok investuji do upgrade softwaru aby "šel s dobou" a už zkrátka nechci, dnes už vím že v dohledné době na projekt nebudu mít čas a proto ho nabízím Vám.
Ať už jako rozšíření současného podnikání nebo jako začátek Vašich podnikatelských cest.
V ceně je i hosting (je předplacený na necelý rok), domény affigro.cz a afigro.cz (mám je tak 2-3roky), všechno převedu na nového vlastníka.
Platbu očekávám oproti faktuře do 3 pracovních dnů, obratem vše převedu na Vás. Svým jménem ručím za z mé strany férový a bezproblémový obchod, viz. mé hodnocení zde na Webtrhu.
Doporučuji se zaregistrovat (registraci potvrzujete emailem, nezapomenout na to), ať jako partner nebo jako inzerent, jednou denně (večer) hromadně všechny žádosti potvrdím a Vy tak budete mít možnost si systém proklikat. Jako nový majitel budete mít přístup do administrace, kde vidíte veškeré pohyby, máte možnost blokovat jednotlivé stránky, uživatele, kampaně (například při porušení pravidel). V administraci schvalujete po připsání částky dobití kreditu pro inzerenty a vyplácení odměn partnerům, upravujete web, nasazujete kódy (např. Google analytics) atp.
Ač jsem se snažil vypsat všechno a je to pořádný sloh, určitě jsem toho spousty vynechal a proto doporučuji si systém vyzkoušet na vlastní kůži. Případné dotazy mi pište do soukromých zpráv, pokusím se odpovědět všem potencionálním zájemcům.
Přestože byly mé náklady zhruba 150.000Kč (a to nepočítám desítky, možná stovky hodin mého času), začínáme od korunky. Příjemnou aukci pánové a dámy :)
Faktura od neplátce DPH.
27 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
43 hodnocení
členem od 7. 11. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E