Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Aknicare.cz – léčba akné se 100% garancí

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 4. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám exkluzivní doménu AKNICARE.CZ s obsahem mikrowebu kosmetické značky Aknicare, kterou v CZ distribuci zastupuje Notino (dříve Parfums.cz). Mikrosite je prezentací značky kosmetiky určené k léčbě akné a dermatitidy.
HISTORIE
Doména byla registrována 16.9.2016 a má tedy už nějakou historii, což je fajn pro SEO. Byla provedena i základní onPage optimalizace pro vyhledávače (rychlost - HTTP2, minifikace apod., HTTPS, vyladěná responzivita, metadata atd.). Od té doby je návštěvnost v desítkách unikátů za měsíc. Za loňský rok byly 3 konverze v celkové hodnotě 126,20 Kč. Konverzní poměr byl kolem 2% z prokliků na affil odkazy. Screenshoty výdělků a Google Analytics za 2017 níže:
LETOŠNÍ VÝKON A NÁVRATNOST
Letos byla provedena další část onPage optimalizace. Za rok 2018 jsou zatím 2 konverze v celkové hodnotě 127,14 Kč - konverzní poměr krásných 9,1% (ze 22 prokliků affiliate odkazů 2 nákupy). Prakticky tak stačí budovat zpětné odkazy a zlepšovat SEO, dohnat na web více návštěv a návratnost s tím lineárně poroste. Na PPC kampaně to moc není, spíš pro nadšence do linkbuildingu, soc. sítí a obsahového marketingu.
SHRNUTÍ
Máte-li zaměření na zdraví/krásu/mládež, může to být zajímavý kanál pro monetizaci Vašeho obsahu a cross-sell. Důvodem prodeje je větší focus na hlavní affil projekty, mám těch webů mnoho a nejde všem věnovat stejnou péči.
NÁKLADY A PŘEVOD NA NOVÉHO MAJITELE
Web lze hostovat i zdarma, jelikož jde o statické HTML stránky - třeba na Wedos Miniweb. Náklady jsou tak pouze na CZ doménu - cca 151 Kč ročně. Součástí prodeje je doména aknicare.cz (změna držitele), stávající obsah webu v ZIP archívu a Facebook stránka.
15 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 14. 3. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E