Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Aktualizace před uzávěrkou: Hledáme externisty copywritery jako správce administrace katalogových zápisů stávajících klientů

Hledáme limitovaný počet externistů copywriterů pro správu administrace katalogových zápisů stávajících klientů.
Každý spolupracující externista má na starosti 20 přidělených subvencovaných klientů, kterým vytváří a spravuje jejich katalogové zápisy (tvorba a úpravy textové části, upload fotek poskytnutých klientem atd.). Prameny pro textovou část získává externista online z veřejně dostupných zdrojů a později z komunikace s jednotlivými klienty.
Administrační správa katalogového zápisu jednoho klienta je honorovaná 2,400.00 Kč/měs. Spolupracující externista je při správě 20 zápisů honorovaný 48,000.00 Kč/měs.
Nutný plný přístup externisty do administrace systému katalogu je jištěný tříměsíční vratnou škodní kaucí ve výši 4 tisíc Kč skládanou při registraci do systému a vracenou při bezškodním průběhu práce po 3 měsících od registrace externisty.
Kauce je vracená (při bezeškodním průběhu) i v případě, kdy se externista v průběhu prvních 3 měsíců rozhodne z jakéhokoliv důvodu spolupráci ukončit.
Registrace externisty na úrovni Manažer správy katalogu garantuje přidělení klientů, online zaškolení a pravidelné měsíční honorování.
Zahájení činnosti okamžitě. Do 15.4. probíhá zaškolení (online), 16.4. zahájení vlastní práce, k 10.5. první honoráře.
Podrobné informace najdete na adrese: https://demokatalog.municipalpress.cz/ . Přístupové údaje pro přihlášení: uživatel - DemoAdmin, heslo - DemoAdmin. Po přihlášení přejděte do administrace, přečtěte si si vstupní údaje a seznamte se s prostředím tvorby a správy katalogových zápisů.
81 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 3. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více