Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Známý e-shop Zefstyle.cz s penny boardy s historií od 2013 vč. skladových zásob za 25k

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 3. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý večer,
před hlavní sezónou prodáme e-shop Zefstyle.cz, který kdysi založil známý affilák a bloger Radek Strouhal alias Seopizza.cz. Nám bohužel nevyšel původní plán a po zhruba 2 měsících od odkoupení projektu odešla holčina, která měla na starost logistiku, kompletaci a komunikaci. E-shop nám je teď akorát na obtíž.
Výhody e-shopu
  • Součástí prodeje jsou skladové zásoby v nákupní hodnotě zhruba 25 000 Kč. Prodejní cena skladových zásob je vyšší, než cena, na které začíná tato aukce (zhruba 50 000 Kč). Vše ostatní je tedy bonus navíc.
  • Sezóna začíná od prvního sluníčka, začátkem jara - někdy v polovině dubna - ideální čas na koupi pro toho, kdo má čas se tomu věnovat.
  • Bohatý odkazový profil, doména ve vyhledávačích dobře rankuje. Brand lze využít i na oblečení a další. Pro příklad: na slovo "penny boardy" 4. místo na Seznamu v organicu.
  • E-shop jako jeden z mála nabízí možnost zkombinovat si svůj penny board, tedy penny board na míru - zákazník si vybere desku, barvu trucků a barvu koleček.
  • Součástí prodeje je ještě doména včetně obsahu simfa.cz, která taktéž pěkně rankuje. Např.:na "penny boardy levně" na Seznamu 1. stránka - 6. místo.
  • Kontakty na dodavatele z Asie (ve větším) a zároveň i na dodavatele z ČR (pružnější). Marže jsou nastaveny vysoko, obchodní přirážka je někde na úrovni 100-120 %.
  • Součástí prodeje je Facebook stránka s 1 597 fans - https://www.facebook.com/ZefstyleCZ/
  • E-shop má historii, dříve spolupracoval i s youtubery, kteří dobře fungovaly na svou cílovku - holky/kluci ve věku 12-18 let. Videa zde: https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=1XpbMFiN_Ww, https://www.youtube.com/watch?v=IJtNQHgbGm0 a další.
  • Za celou historii e-shopu byl obrat zhruba 2,5 mil. Kč, vyřízeno přibližně 1 100 objednávek.
Nevýhody e-shopu
  • Nedělal se za uplynulý rok vůbec žádný marketing, projekt je v hibernaci, nějaký čas byl dokonce zcela zastaven prodej a stránka s košíkem.
  • Projekt vyžaduje nějaký čas a péči, aby se znovu nastartoval.
Radek dříve e-shop prodával a vytvořil k projektu hezkou infografiku, která znázorňuje všechno potřebné o projektu (data jsou z roku 2016) - v příloze.
Pokud máte energii a prostor se projektu věnovat, může to pro vás být zajímavá šance, jak navázat na čísla, která dříve e-shop generoval.
PS: Nejsme plátci DPH, vydražená částka je konečná.
Edit: Web běží na Wordpressu s pluginem Woocommerce. Předáme výherci aukce.
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 1. 12. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E