Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej cashback portálu Alvarado.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 3. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Po dlouhém zvažování jsme se rozhodli nabídnout perspektivní cashback portál Alvarado.cz k prodeji někomu, kdo by z projektu udělal lídra a to i s možným globálním potenciálem. Bohužel již nemáme čas se věnovat naplno tomuto projektu z důvodu vytížení na jiných projektech a dalších aktivitách.
Důvod prodeje: Nedostatek času se plně věnovat chodu a rozvoji služeb. Portál za celou svou dobu neměl žádnou formu placeného marketingu a přesto se dokázal dostat do podvědomí mnoha tisíců lidí. Alvarado si zaslouží péči a podporu někoho, kdo dokáže z projektu udělat předního hráče na trhu.
Portál dokázal během 3 let pasivního běhu zprostředkovat (bez jakéhokoliv marketingu) objednávky (+2000) v hodnotě +2 milionů Kč. Portál má aktuálně kolem 6300 uživatelů z toho 2500 jich je aktivních (potvrzená registrace) a 250 uživatelů koná pravidelné nákupy.
Součástí prodeje jsou i domény alvarado.sk a alvarado.pl, které jsou připraveny na pozdější expanzi. Portál je plně automaticky (přes API) napojen na hlavní české i zahraniční affiliate sítě (CJ, ehub, eretail, eSpoluprace, AffiliateClub, Potenza, Awin, Tradetracker a na affiliate programy běžících na platformě Affilbox). Automaticky (real-time) dochází k připisování i schvalování či zamítání cashabcků a to včetně transakčních automatizovaných mailů.
Portál funguje též jako cashback katalog zboží, momentálně portál feeduje přes 640 000 položek z více než 100 obchodů. Stav lze bez problémů navýšit. Portál je i kuponovým portálem (desítky aktivních slevových kuponů). Na portálu je nyní aktivních 500 obchodů.
Portál je napsán agenturním programátorem (PHP, Nette) se špičkovou úhledností kódu. Jen kód má hodnotu přes 200 tisíc Kč, ne-li více.
V případě vážného zájmu se můžeme osobně setkat v Praze.
K vydražené ceně je potřeba přičíst DPH (Nejsem plátce DPH). Faktura je samozřejmostí.
Bližší informace na info@alvarado.cz nebo do PM a prosím jen seriozní zájemci.
Děkuji.
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 26. 4. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E