Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zábavní magazín Hostor.cz + FB s 10.000 Fans

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 9. 3. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím rozjetý projekt Hustor.cz a Facebook stránkou s 10.000 fanoušky. Jde o virální magazín, který jsem založil na zařátku roku 2016. Momentálně na něj bohužel už nemám čas a proto jsem se rozhodl magazín prodat.
Hlavní výhody webu
Na webu je přes 200 příspěvků (Obrázků, Videí, Článků). Je možné přidávat příspěvky také od uživatelů, kteří nejsou na webu registrovaní. Můžete na web vkládat ankety, kvízy, videa, seznamy a další různé druhy příspěvků.
Web je postavený na WordPressu na prémiové šabloně a prémiových pluginech. U článků je možné přidávat různé reakce. Web je optimalizovaný, zabezpečený a má nastavené pluginy pro zrychlení. Při psaní a sdílení článků web dosahoval návštěvnost několika tisíc návštěvníků denně.
K webu přidávám i Facebook stránku a více než 10.000 fanoušky, Instagram, Youtube a Email. Přidám i veškerá loga, designy, vodoznaky a podobně. Pokud chcete, tak vám pošlu i několik desítek tisíc obrázů a videí, které jsou připravené k publikování na Facebooku i na stránkách. O obsah budete mít postaráno.
Monetizace
Na webu je speciální reklamní systém kde je přes 15 různých pozic pro reklamu. Je také možnost přidávat placené články nebo psát články s affiliate odkazy. Na webu je moentálně reklama na online hry a celá kategorie https://hustor.cz/category/hry/ je plná her, za které dostanete provizi když se pod vaším linkem někdo registruje. Provize je různá 10-70,- Kč za registraci.
Důvod prodeje
Na projektu jsem strávil opravdu hodně času a chtěl bych ho prodat někomu, kdo bude web rozvíjet dál. Za celou dobu jsem získal na FB stránce přes 10k fanoušků. Zkoušel jsem rozjet i Instagram a Youtube ale budoužel jsem neměl víc času. Momentálně jsem absolutně změnil své zaměření a web mám na serveru už několik měsíců nedotčený a řekl jsem si, že web prodám, protože na něj čas stejně už mít nebudu.
Předmětem aukce je:
Web https://hustor.cz
Facebook: https://www.facebook.com/hustor.cz/
Instagram: https://www.instagram.com/hustorcz/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWuLJMoALkFFda1qotKVCRQ
Email a další přístupové údaje do účtů
Veškeré designy loga a plánované obrázky s vodoznakem
Přidám několik desítek tisíc obrázků, které jsem měl připravení pro publikování
Pokud máte nějaké dotazy ohledně webu, tak můžete napsat a vše rád zodpovím. S migrací webu vám také rád pomůžu.
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 11. 12. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E