Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme redaktora pro Android aplikaci

Dobrý den,
Hledám redaktora/y, kteří budou mít zájem psát o prestižní společnosti, která prodává desítky miliony smartphonů za rok. Maximálně však hledáme dva redaktory, může být samozřejmě i redaktorka zapálená do mobilních technologií.
Náplň práce:
Každý den vyhledávání nových novinek, které se věnují novinkám společnosti Xiaomi a jejím produktům. Novinka by měla být vždy krátká, výstižná, doplněna o fotografie, délka textu maximálně na dva odstavce, časová náročnost tedy není úplně velká. Celkem si představuji, že denně vyjde alespoň pět novinek, z toho by alespoň dvě měli být o Xiaomi.
Nepravidelně je nutné také vytvořit recenze na Xiaomi produkty, případně na mobilní aplikace, které jsou žádané, například Apple Music, Deezer, Spotify, Netflix apod.
Odměna:
Na odměně se vždy domluvíme, dle toho kolik toho každý redaktor napíše, čím vyšší počet napsaných novinek a recenzí, tak tím větší odměna.
Zaujala Vás tato nabídka? Prosím kontaktujte mě do soukromé zprávy.
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 1. 2. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ivo Koníček (1 hodnocení)
8. 3. 2018

Na počátku mi bylo řečeno, že se nemám držet žádné cenové hranice. Po vytvoření loga jsem stanovil cenu 2500 kč. Bylo mi řečeno že představa byla tak 1000 kč, ale logo je prý hezké. Navrhnul jsem tedy cenu 1500, ale ani ta mi nebyla zaplacena. Spolupráci tedy rozhodně nedoporučuji.

Další poptávky Více