Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sexy Poradna.cz – erotická poradna na prodej

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 2. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím,
mám na prodej komunitní poradní erotický portál Sexy Poradna , včetně domény - sexyporadna.cz (doména i webhosting jsou zaplacené na rok)
Je to kompletní moderní poradní portál. Každý návštěvník se může registrovat a přihlásit se. Položit otázku na libovolné téma ihned z frontendu , na libovolnou otázku odpovědět.
Každý registrovaný uživatel má všechny dostupné statistiky ve svém uživatelském menu, může si upravit svůj profil, má přehled o položených a zodpovězených otázkách.
Jednotlivé otázky lze hodnotit, odpovídat na ně, zařadit do příslušné kategorie, vkládat i hlasování do otázek.
Jsou zde užitečné funkce a celý portál je plně propojený a vytvořený tak, aby přinášel svým uživatelům, co největší užitek.
Je to erotický poradní portál. V této oblasti mají lidé spoustu dotazů a někteří jsou často velmi ochotní sdílet své zkušenosti a poradit. Rychle tak může vzniknout větší obsah na tomto portále a celý portál se může v krátkém čase efektivně rozjet.
Ziskovost portálu může být z placených otázek. Nebo ještě lépe můžete do otázek a odpovědí vložit affiliate odkazy na související produkty. Kdekoliv na portál je možné vložit bannerové reklamy. Do otázek a odpovědí můžete také vkládat odkazy na Vaše související weby (a opačně pokud máte erotické weby, tak můžete lidi odkazovat na tento portál, který je může velmi zajímat).
Je zde také livechat podpora / poradna , pro dotazy prostřednictvím livechatu (pokud budete offline, přijdou Vám dotazy do emailu). Dále je tady newsletter s možností automatických kampaní. Obě funkce lze využít také pro zisk skrze affiliate.
Zkuste se zaregistrovat a přihlásit se, všechno si vyzkoušet a prohlédnout.
Web je postavený na Wordpressu , který se pravidelně aktualizuje. Portál tak zůstane dlouho přizpůsobený internetu a plně funkční.
Portál Vám mohu dále nahrát na libovolný počet domén. Můžete tak získat za jednu cenu více tématicky zaměřených poradních portálů. Celý portál dostanete také v .zip souboru jako zálohu.
Napište mi soukromou zprávu, pokud se chcete na něco zeptat nebo se nějak dále domluvit.
Mohu Vám vytvořit dále téměř jakýkoliv webový projekt, prezentační web, eshop, komunitní portál.
Ať se daří.
Lukáš Ptáček
6 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
62 hodnocení
členem od 4. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E