Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Growshop! Na trhu již 5 let, stálí zákazníci, nízké náklady.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 2. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím prodej eshopu Zelený Vrch. Eshop se zabývá prodejem potřeb pro pěstování, zahradnictví, vzduchotechniku a osvětlení.
Eshop běží na Shoptetu, nejlepší platforma na trhu, stále aktuální (zákony, novinky v legislativách), 100% podpora, platí se měsíčně od 500-1000 dle počtu modulů. Eshop je intuitivní a velmi lehký na ovládání.
Není potřeba sklad, dodavatelé dodávají zpravidla do druhého dne, stačí tedy objednat na základě objednávky, dodací doba je tedy 3-4 dny, u osobních odběrů do druhého dne.
Reklama je nyní vypnutá a i tak tržby byly za prosinec přes 60.000,- díky stálým zákazníkům. Využíval jsem reklamu na google nákupy, seznam, heuréka. Určitě stojí za to propagovat i na facebooku a instagramu, ale k tomu jsem se nedostal, určitě zvýší prodeje. Dále je dobré zvětšovat nabídku, dodavatelé mají obrovské množství, které na eshopu ještě není, a také hrát si s cenou.
V ceně je vše:
Eshop s doménou a hostingem, ještě na 3 měsíce předplacený.
Kontakty na dodavatele
Emaily
Zákazníci
Historie a dobrá pověst eshopu
KNOW HOW
Poslední 4 měsíce se eshopu už nevěnuji, jen vyřizuji objednávky. Mám výrobní firmu v oblasti dřevovýroby, která se mě a mému společníkovi rychle rozjíždí a nemohu budovat dva obchody zároveň, a preferuji věci vyrábět.
Pošlu klidně printscreeny objednávek. Než jsem vypnul reklamu, čistý zisk byl mezi 15-20.000,- , tržby mezi 60-80.000,- věřím, že s placenou reklamou na sociálních sítích a snížením cen by byl zisk bez problému i dvojnásobný.
Eshop vlastním třetím rokem, předtím jsem ho koupil také zde na webtrhu. Sloužil mi dobře, je ale na čase ho předat dále, čeká mě jiný obor podnikání.
S pozdravem Ondřej Kučera, zeleny-vrch@email.cz, 728480657
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 9. 10. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E