Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme profesionála – programátora pro vývoj e-shopových systémů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 2. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Rozvoj projektu WebCzech (a že toho má za těch 14 let za sebou dost) vždy stál na lidech, kteří s námi spolupracovali a spolupracují.
Nyní máme za sebou tisíce e-shopů a řadu let zkušeností. Víme, že tento rok chceme jít do zahraničí a taky bezpečně víme, že náš projekt je životaschopný a výdělečný.
Pokud tento inzerát v seznamce čte někdo, kdo je schopen našemu projektu něco dát, budeme rádi když se ozve. Hledáme osobnost, které dáme volnost a prostor k realizaci. Nehrajeme si na velkou organizaci, kde slovo majitele je zákon, ale o všem se hlasuje.
Hledáme tedy opravdu zkušeného programátora (MySQL, PHP), ideálně třeba se znalostí práce s XML soubory a importy dat. Hledáme člověka, kterého nebudeme muset učit programovat, ale který bude mít chuť změnit nás. Který něco našemu projektu dá a kterého budeme moci uznávat za opravdového partnera.
Na druhou stranu máme dostatek práce, takže se nebudeme bavit o tom, že momentálně není co dělat. Je tedy možné počítat se stabilní prací a stabilní odměna. To, že hledáme partnera myslíme vážně a je možné získat i podíl na zisku celé firmy.
Je nám jedno, zda budeš chtít pracovat u nás v kanceláři nebo z domova. Pokud však budeš pracovat z domova, chceme, aby jsi na začátku strávil nějaký čas u nás a poté stejně alespoň jeden týden v měsíci byl na kanceláři. To, aby jsi si mohl s námi někdy společně zanadávat.
Tak třeba na viděnou
Jan Škranc
zakladatel WebCzech.cz
11 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 22. 9. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jan Kuthan (48 hodnocení)
12. 3. 2015

Svižná komunikace a platba – mohu doporučit

ikona hodnoceni
od Jaroslav Vaňkát (16 hodnocení)
26. 9. 2013

Rychlá platb, perfektní komunikace.

ikona hodnoceni
od Jiří (1 hodnocení)
16. 7. 2012

Děkuji

Další poptávky Více