Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej zavedené značky svítících bot LEDFASHION™ – roční zisk 1 200 000 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 1. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodej zavedené značky svítících bot LEDFASHION™ - roční zisk 1 200 000 Kč
Prodej mezinárodní zavedené značky svítících bot LEDFASHION™ a dalších doplňků (svítící čepice, svítící hodinky, svítící medvídci). Produkty této značky se prodávají v České Republice, Slovensku a Maďarsku od začátku roku 2016.
Obsah prodeje: web, e-commerce řešení, loga, kontakty na dodavatele, skladové zásoby v nákupní hodnotě 80 000 Kč (tržní hodnota 350 000 Kč, zásoby stále doprodáváme), domény, účty na sociálních sítích (facebook – 16k sledujících, instagram – 10,8k sledujících, youtube, google+), know-how, marketingové kampaně (facebook, google adwords, sklik), skladové řešení (sklad, expedice, vratky), předplacený účet na instazood (automatická správa instagram účtu), propagační materiály, profesionální fotografie produktů
Poznámka k prodejní ceně značky (DPH):
Značku LEDFASHION je možné koupit do konce ledna bez DPH. Od února již bude k prodejní ceně připočítáno DPH (21% navíc).
Domény e-shopu: www.ledfashion.cz, www.ledfashion.sk, www.ledfashion.hu, www.ledfashion.eu, www.ledfashion.pl
Sociální sítě:
Facebook: www.facebook.com/LEDFASHION
Instagram: www.instagram.com/ledfashion_eu
Youtube: www.youtube.com/channel/UCeogYzaC4P0_VejoFo2bg4w/videos
Google+: plus.google.com/u/0/106556554224746731745
Zisk za rok 2017: 1 200 000 Kč
Obrat za rok 2017: 2 900 000 Kč
Traffic za rok 2017: 175 500
Přesná čísla a kompletní statistiky za celou existenci e-shopu jsme schopni dodat (google analytics, podrobné přehledy v Excelu).
Rozdíl v obratu na google analytics jsou storna a vratky.
Složení ceny TOP 3 nejprodávanějších produktů, marže pro ČR (ceny jsou uváděné bez DPH):
Marketing
SEO: Důležitou součástí marketingu je umístění webu ve vyhledávání (bez ohledu na placené reklamy ve vyhledávání), tedy SEO. Ve vyhledávání v ČR jsme na nejvyhledávanější dotazy na 1-2 pozici (ČR tvoří průměrně 64 % tržeb). Ve vyhledávání na Slovensku a v Maďarsku jsme na nejvyhledávanější dotazy v TOP 5 pozicích (Slovensko tvoří průměrně 16 % tržeb, Maďarsko 20 %). Organické vyhledávání je 2. největší zdroj tržeb.
Google Adwords: Největším zdrojem příjmu jsou reklamy v Google Adwords. Zde máme již odzkoušené a plně funkční kampaně cílené do ČR, SK a HU. Kampaně jsou jak ve vyhledávací, tak v obsahové síti (Google Nákupy, remarketing, vyhledávání podle klíčových slov). Na všechny naše produkty jsou již odzkoušené reklamy cílené do ČR, SK a HU. Celkové PNO za rok 2017 z Google Adwords je 11 %.
Sklik: V ČR máme na stejném principu jako Google Adwords zprovozněny reklamy ve vyhledávání na Seznamu, tedy službu Sklik. Jsou zde opět již odzkoušené reklamy na všechny produkty s celkovým PNO za rok 2017 6 %.
Facebook: Dalším podstatným zdrojem tržeb je Facebook. Reklamy na Facebooku jsme měli aktivní střídavě od srpna 2017. Celkové PNO za rok 2017 je 18 %. Zde je opravdu velký prostor pro zlepšení. Na Facebooku však máme vybudovanou slušnou fanouškovskou základnu a naše cílová skupina reaguje na naše produkty velice dobře.
Instagram: Na Instagramu máme také slušnou fanouškovskou základnu, celkem přes 10 000 lidí. Pro správu Instgramového profilu využíváme program Instazood, který mimo jiné umí automaticky zasílat zprávy novým followerům. Touto cestou je možné velice dobře propagovat slevy a nové produkty, což aktivně využíváme. Tento program umí i automaticky komentovat, likovat a sledovat, což vede k růstu počtu Vašich sledujících. Instazood má jednoduchou administraci a využíváme ho i pro další naše projekty.
Produkty značky LEDFASHION™
LEDFASHION™ je na českém a slovenském trhu jediný prodejce značkových svítících bot a dalších doplňků (svítící čepice, svítící hodinky). Byli jsme zároveň první prodejce tohoto druhu zboží ve střední Evropě. LEDFASHION™ je již zaběhlá značka, která se stala symbolem tanečních party, ale i přímo některých tanečních stylů (Shuffle dance).
Zároveň však prodáváme produkty i pro ty nejmenší, jako je například svítící medvídek.
Aktuálně prodáváme 4 modely svítících bot, 1 model svítících čepic, 1 model svítících hodinek, 1 model svítícího medvídka. Vše v několika různých barevných variantách.
Díky relativně úzké škále produktů není složité plánování nákupních objednávek tak, aby vždy bylo potřebné zboží skladem, a zároveň je i jednodušší marketing. Pokud byste se rozhodli do portfolia přidat další produkty, stačí si během pár minut „naklikat“ další produkty v administraci e-shopu.
Fotografie všech produktů naleznete na konci textu.
Logistika, skladování, expedice objednávek:
Veškeré zboží je skladováno ve skladech logistické firmy Olicon logistics s.r.o. Odtud jsou expedovány objednávky všem zákazníkům. Odeslání balíku funguje následujícím způsobem: zákazník vytvoří objednávku na webu, v administraci vidíte jeho objednávku s příslušným statusem, pro expedici objednávky stačí změnit její status a objednávka propadne do systému firmy Olicon logistics s.r.o., která jí následně odešle zákazníkovi. Pro expedici jsou využívány služby PPL, GLS a Zásilkovny. Ceny za tuto službu jsou uváděny fixně za odeslanou objednávku a jsou již zahrnuty ve výpočtu marže výše. Ceny pro expedici se liší podle země, do které je balík zasílán.
Pokud máte vlastní řešení skladů a logistiky, není problém tuto službu přestat využívat.
Dodavatelé:
Celkem máme 4 dodavatele sídlící v Číně. Komunikace probíhá přes WhatsApp a chat portálu Alibaba. Veškeré detaily produktů a cen jsou již domluvené. Při objednávání se stačí pouze domluvit na množství konkrétních produktů a metodě dopravy. U dodavatelů je možné odebírat i další produkty a rozšířit tak produktové portfolio. Při vyšších odběrech je možné získat předem stanovené množstevní slevy, které ve výpočtu marže nejsou zahrnuty.
Metody platby:
Aktuálně přijímáme platby dobírkou a bankovním převodem. Většina našich zákazníku preferuje dobírku jako metodu platby. Není problém implementovat platby kartou (v našem systému je již předpřipravéná implementace platebních bran).
E-commerce řešení:
Náš systém využívá řešení společnosti IRISOFT SYSTEMS, s.r.o. (www.byznysweb.cz). Za jejich služby se platí měsíčně 990 Kč bez DPH. Tento systém je rychlý, spolehlivý a přehledný. V případě potřeby nadstandardních úprav je možné se domluvit na jejich vyhotovení na míru. Pokud byste se rozhodli do portfolia přidat další produkty nebo provádět změny vzhledu a textů na webu, automaticky zasílaných emailů, exportu pro účetnictví, platební brány apod., stačí si tyto změny během pár minut „naklikat“ v administraci e-shopu.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora je prozatím řešena pouze prostřednictvím emailu. Na webu máme zároveň veškeré informace zobrazeny přehledně a pro zákazníky jsme vytvořili seznam často kladených otázek a odpovědí na ně, viz https://www.ledfashion.cz/vse-o-nakupu. Díky takto zpracovanému webu zákazníci píšou v průměru do 10 emailů denně a vyřizování dotazů tak není časově náročné.
Reklamace jsou řešeny odděleně. Pro opravu reklamovaných tenisek využíváme služeb profesionálního obuvníka. Ceny oprav jsou již vyjednané, obuvník si reklamované produkty sám vyzvedává a následně předává zpět vyřízené reklamace. Kontakt na obuvníka je součástí prodeje.
Možnost expandovat do dalších zemí, budoucnost značky:
Aktuálně máme připravené jazykové verze webových stránek v polštině a angličtině pro rozšíření prodejů do dalších zemí EU. S firmou Olicon logistics s.r.o. máme již domluvené ceny pro zasílání objednávek do většiny zemí EU. Do těchto zemí je možné začít odesílat balíky ihned. Zároveň máme předpřipravené nové modely svítících tenisek a dalších produktů (tyto produkty jsou již vytvořené v administraci e-shopu a u dodavatelů je domluvena jejich nákupní cena), na které již máme kladné reakce fanoušků na sociálních sítích a našich zákazníků. E-shop je tedy možné výrazně rozšířit a navýšit tržby a zisk.
Provoz e-shopu:
Pro provoz e-shopu je nutné pouze kontrolovat skladové zásoby, doobjednávat produkty a řešit zákaznickou podporu. Všechny ostatní věci jsou již hotové a fungují automaticky. S provozem e-shopu tedy stráví 1 osoba maximálně hodinu denně, a to pouze o pracovních dnech.
Kontakt:
Kontaktovat nás můžete buď přímo tady na Webtrhu, nebo na emailu info@ledfashion.cz. S vážnými zájemci se rádi sejdeme na osobní schůzce kdekoliv v Praze.
Fotografie našich produktů:
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 1. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E