Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WP Market – Prodej vyladěného portálu zaměřeného na Prodej Webů s Inovativním Byznys Modelem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 12. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Chybí vám na Webtrhu něco pořádného? Něco, co by fungovalo a mělo konečně smysl?
Tak teď dávejte pozor. Nabízím k prodeji čerstvě spuštěný projekt WP Market!
WP Market je projekt s unikátním byznys modelem, který dokáže provozovat naprosto každý i bez jakékoliv znalosti kódování nebo webového vývoje. Byznys je založen na prodeji webů, běžících na redakčním systému Wordpress. Na WP Marketu máte k dispozici již 16 připravených a zacílených webů, které lze okamžitě nabízet a opakovaně prodávat všem potenciálním klientům. Díky automatizované implementaci můžete dosáhnout zisku v řádu vyšších stovek Kč (i více) za hodinu vaší práce. Jak? Čtěte dále.
Důkazem může být to, že implementace webu probíhá ve WP pouhým 1 kliknutím na tlačítko „Import“ a celý web včetně všech pluginů, grafiky apod. se nahraje automatizovaně. Takto tedy lze kompletně nasadit kterýkoliv z nabízených webů během okamžiku a pouze doupravit drobnosti.
Monetizace a obchodní strategie
Projekt je plně připraven k monetizaci a na pořádný rozjezd. Každý nabízený web skýtá značný potenciál, ať už jsou to svatby, stránky pro trenéry, firmy, živnostníky apod. Projekt je postaven na základě potřeby dnešní doby, kdy vzhledem k obecné časové vytíženosti nemá smysl vymýšlet „nové kolo“. Proto všichni potenciální klienti mají možnost získat plně funkční a profesionální webovou prezentaci za velice příznivou cenu. A vzhledem k vaší, naprosto minimální, časové investici na nasazení webu je váš příjem vysoký.
A získávání zakázek? Právě zde máte ohromnou výhodu. Nabízíte již hotové, předpřipravené řešení, které není jen o slovech, ale potenciální zákazník vidí, co dostane a za velice příznivou cenu. A to, co zákazník uvidí, se mu bude v drtivé většině případů líbit, připravené stránky totiž přesně odpovídají tomu, co zákazník dělá a co potřebuje.
A samotné shánění potenciálních zákazníků?
Tím se třeba vy osobně vůbec trápit nemusíte! Např. stačí, pokud zaplatíte řádově tisíce korun call centru, které obvolá libovolný počet potenciálních zákazníků za vás a vy už budete mít rovnou připravený seznam zákazníků, kteří mají o některý z webů zájem. Dalších možností je samozřejmě celá řada.
Ano, opravdu je to takto jednoduché, přičemž vaší konkurenční výhodou nad prakticky celým českým trhem je, že při komunikaci s klientem mu ukazujete již hotový web a následně vyladíte jen textovou náplň a nahradíte obrázek. Dáváte tak klientům přesně to, co potřebují a za skvělou cenu a obě strany přesně vidí, co se kupuje/prodává. Nač vymýšlet kolo, že? A vzhledem k vyladěnému procesu nasazení webu na pár kliků, bude váš hodinový příjem mnohem vyšší, než kdybyste sami kódovali nebo instalovali klasické weby!
A samozřejmě nejen to! Obchodních kanálů je spoustu a vy můžete propagovat jednotlivé weby na různých marketingových kanálech a navyšovat počty konverzí. Možností, jak účinně rozšířit byznys s WP Marketem je spoustu.
Víte, v čem budete také silní? Je to jednoduché, v (re)marketingu!
Ano, web je plně připraven pro opravdový byznys i v tomto ohledu, a to na takové úrovni, jak ho zde v Čechách aplikuje pouze malá část subjektů. Na webu je integrován chat, který udržuje a zaznamenává zprávy a uživatelovu historii, přičemž funguje napříč celým WP Marketem a všemi jeho weby. Náhled můžete vidět na obrázku Priloha-4. Vidíte tak, jak se který uživatel choval napříč všemi stránkami, o jaké stránky má zájem a následně mu můžete napsat na chat, nebo poslat email! A vzhledem k tomu, že na základě těchto poznatků lze segmentovat publikum i v dalších nástrojích, tak máte akviziční možnosti opravdu neomezené a můžete byznys rozšiřovat dle libosti a vašich osobních preferencí.
BONUS: Součástí prodeje je celoživotní licence na chatovací, e-mailingový a automatizační nástroj. Více v části “Co dostanete”.
TIP: Různé způsoby marketingu můžete zkombinovat s jednoduchým pop-upem na sběr emailových adres a emaily můžete obesílat zdarma až do počtu 15 000 @ měsíčně zdarma v rámci celoživotní licence! Tímto tak budete mít v rukou opravdu silný nástroj, za který nebudete platit nic a budete jen škálovat a navyšovat váš zisk.
Technická stránka projektu
• WP Market a všechny nabízené weby jsou velice rychlé, dotažené a plně responzivní.
• Všude je nainstalován nejnovější Wordpress 4.9.1 a všechny pluginy jsou aktualizovány na nejnovější verzi.
• Ohledně aktualizací je navíc aktivována child šablona, viz. obrázek Priloha-2, takže můžete aktualizovat bez starostí. (Pokud nevíte, co je child šablona, tak se tím vůbec nemusíte trápit. Případně dovysvětlím při Skype konzultaci.)
• Zabezpečení – WP Market je nadstandardně zabezpečen, opatřen firewallem a s četnými funkcemi a vhodnými nastaveními v pluginu.
• SEO – WP Market je optimalizován pro vyhledávače – titles a metadescriptions ve všech stránkách, robots.txt, sitemap, správná přesměrování a nastavení správné varianty stránek. Dále nainstalován a kompletně nastaven SEO plugin.
• Pro všechny weby je připravena centrální správa! Pokud budete chtít něco instalovat, zaktualizovat apod., tak máte možnost vše spravovat hromadně z jednoho místa, centralizovaně v jedné administraci! Náhled centrální administrace na obrázku Priloha-3.
• Všechny weby mají zálohování, takže si kdykoliv můžete uložit aktuální stav a dle potřeby se k němu vrátit na dvě klinutí. Výchozí zálohu máte nastavenu v současném stavu. Cokoliv pokazíte? Nevadí, kterýkoliv web si snadno obnovíte.
CO DOSTANETE?
Krásný a plně responzivní web WP Market.
16 připravených webů k opakovaným prodejům, které jsou napojeny na WP Market.
Doživotní licence na e-mailingový nástroj v ceně – aktuální cena za nejnižší verzi $59/měsíc, přičemž vy máte k dispozici ještě více zdarma měsíčně poslaných emailů (15 000) a neomezené množství kontaktů.
Včetně doživotní licence na chatovací nástroj.
Včetně doživotní licence na automatizační nástroj.
Pluginy pro jednoduchou editaci webů, kterou zvládne i úplný začátečník.
Google účet s přístupem do Google Analytics, Search Console a GTM, včetně všech propojení a individuálního nastavení pro tento projekt.
Grafické podklady – Logo včetně PSD, retina verze, další PSD soubory pro grafiku WP Marketu.
Export všech hesel ke všem účtům celého projektu včetně URL adres.
Doménu a hosting v ceně zaplacený do 12/2018 včetně HTTPS.
BONUS: 1 hodinu Skype konzultace zdarma po předání projektu. Při konzultaci společně projdeme celý projekt a vysvětlím vše potřebné.
DŮLEŽITÉ: Konečná cena
K vydražené ceně je nutné připočítat DPH! Po skončení aukce vystavuji fakturu se splatností 5 dnů.
Aukce od korunky, přeji hodně štěstí!
Vše je v projektu připraveno, vy se tak můžete už soustředit pouze na vydělávání peněz.
Nepropásněte tuto možnost! Tohle na Webtrhu už neuvidíte. Investujte do WP Marketu!
___________________________________________________________________________
OTÁZKY & ODPOVĚDI
Zde jsou odpovědi na doplňující otázky. Jedná se o nedílnou součást inzerátu.
Není zde prozrazeno o projektu příliš?
Pokud by vás trápilo, že zde zveřejňuji mnohé informace, které jiní okoukají, tak opravdu nemusí. Jedná se o projekt, jehož příprava je finančně a časově náročná a máte v ceně tolik bonusů a know-how, že většinu potenciálních „kopíků“ to stejně odradí. A pokud někdo přeci jen začne něco kopírovat, tak hned narazí na spousty překážek, které na první pohled vidět nejsou. Vy máte již vše potřebné ve vydražené ceně projektu a můžete začít ihned.
Jak bude probíhat převod?
Po přijetí platby obratem začnu s převodem.
Pro co nejsnazší převod projektu převedu hosting a doménu na váš účet u wedosu během pár hodin. (pokud u wedosu účet nemáte, založíte si ho během pár minut). Následně tak budete mít vše plně funkční, výhradně již pod vaším vlastnictvím a správou. Hosting (včetně HTTPS) budete mít zaplacen ještě cca 11 měsíců a je pouze na vás, zda a kdy budete web převádět jinam nebo prodlužovat u wedosu. Jste tak bez zbytečných starostí, přičemž máte navíc zaplacený hosting, kterého můžete, ale nemusíte využít.
Pokud budete trvat na převodu souborů a DB, tak vám připravím exporty, to samozřejmě není problém. Zde ale moje participace končí, následné zprovoznění je pak pouze na vás.
Jsou weby a tento typ byznysu legální?
Ano.
Je nutná znalost Wordpressu? Jsou potřeba nějaké další znalosti?
Ano, ale minimálně. Vše je opravdu na pár kliknutí a na editaci a případnou úpravu webu je k dispozici nástroj, jehož obsluhu zvládnete myší a vše je rychlé a velice jednoduché. Žádné kódování nebo znalost HTML apod. není potřeba. Tedy shrnuto, určité znalosti potřeba jsou, ale naprosto minimálně a při absolutní neznalosti se vše dá naučit za pár dnů.
Jaké jsou náklady na projekt?
• Hosting cca 500,- Kč/rok.
• Doména 151,- Kč s DPH / rok.
To je vše, pro úplnost tak můžete započítat ještě vaše případné investice.
Co ochranná známka?
Jak se můžete přesvědčit v českém i mezinárodním registru, tak známka WP Market není chráněna.
Na webu není vidět prodej e-shopů. Lze nabídku rozšířit?
Byznys lze samozřejmě rozšířit i o e-shopy. Hotové e-shopy jdou importovat taktéž během okamžiku a zvládne to opravdu kdokoliv. Nicméně e-shopy doporučuji dělat až ve druhé fázi, protože u e-shopů je vyšší předpoklad potřeby customizací pro zákazníka. To neznamená, že e-shopy je lepší vypustit! Vůbec ne, znamená to pouze to, že při startu se spíše soustřeďte na to, co je nejjednodušší, co funguje a až vám jednoduchý model bude fungovat, tak nabídku rozšiřte o e-shopy a posouvejte vaše příjmy dále.
Nemáte čas se projektu plně věnovat? Lze některé činnosti outsourcovat? Bude to pak mít smysl?
Ano, všechny související činnosti lze efektivně outsourcovat, s určitým časovým odstupem bych to navíc doporučoval každému. Vzhledem k ceně outsourcingu a časové náročnosti na dodání 1 webu budete mít stále vysoce nadstandardní marži. Váš zisk tak sice klesne o cca 10-30 %, ale Vám se ještě více uvolní ruce, ať už na jiný projekt nebo na rozvoj WP Marketu.
Ze začátku bych však doporučoval vše alespoň osobně vyzkoušet. Získáte tím větší povědomí o časové náročnosti a později se vám bude snáze a efektivněji řídit celý byznys.
---------- Přidáno 06.01.2018 20:25 ----------
NOVÝ BONUS: K webu navíc dostanete kompletně vytvořený a nastavený FB profil, na kterém jsou zveřejněny první příspěvky. (při převodu dostanete samozřejmě i nově vytvořenou grafiku pro FB v PSD)
https://www.facebook.com/wpmarket.cz/
Po koupi tak můžete stisknout "Propagovat" např. u akce na svatební web nebo vytvořit jinou akci a okamžitě začít sbírat první klienty.
NASAZEN je i FB remarketing pixel na stránkách, takže můžete využít cookies uživatelů pro lookalike audiences a sbírat klienty za náklady v řádu desítek korun! Případně lze využít také Lead Forms na Facebooku a sbírat kontakty přímo na Facebooku v propagovaných příspěvcích. Možností je mnoho, vše máte připravené, nyní navíc i s kompletně připraveným Facebookem!
36 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 6. 7. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E