Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Systém pro tvorbu a správu úkolů

Poptáváme naprogramování webové aplikace (případně může být i desktopová) pro plánování prací ve skladu. Váháme v jaké technologii aplikaci naprogramovat. Z hlediska toho, že administrace bude na jiném počítači než zbytek, tak by se jevilo jako vhodné online www řešení. Na druhou stranu se obáváme, aby v aplikaci s množství JS nebyly neustále problémy. Níže uvedu detailní popis celé aplikace, věřím že tím docílíme toho, aby jsme se navzájem zcela správně pochopili a nebyly nutné žádné úpravy.
Nabídky mi následně zasílejte do SZ. Uveďte tyto informace:
- odhad ceny s DPH
- termín začátku práce
- odhad termínu dokončení
- zda máte možnost fakturace nebo sepíše smlouvu o dílo
- pokud fakturujete, tak zda jste pltáce DPH
- vystavujete zálohovou fakturu a případně v jaké výši (zda chcete zálohu)
- už jste na nečem podobném pracovali? pokud ano, tak můžete uvést ve zkratce co to bylo (nebo zaslat odkaz)
Zašlete prosím odpověď na všechny výše uvedené dotazy. Na cenu u poptávky nehleďtě, necháme si zaslat několik nabídek, poté poptávku ukončíme a podle zaslaných nabídek si uděláme představu o ceně.
Popis aplikace:
Jedná se o aplikaci s adminsitrací. Každý skladník má přidělené své identifikační číslo a na monitoru může vidět, jako má naplánovanou práci. Základní obrazovku, kterou vidí skladníci ve skladu, můžete vidět níže:
25402
Jak můžete vidět, tak na obrazovce se zobrazují všichni skladníci v malých boxech (pokud se nevlezou všichni na obrazovku, tak lze scrollovat dolů). Nyní popíšu co je zobrazeno v boxu skladníka.
A) Nejprve je uvedeno jméno skladníka, vedle bude případně jeho ID, což na návrhu chybí. Skladník může mít buďto aktuálně nějaký úkol který plní, má jej pozastaven nebo na žádném aktuálně nepracuje. Pokud na některém úkolu pracuje, tak je hlavička jeho boxu zelená, pokud na ničem aktuálně nedělá tak je hlavička červená a pokud nějaký úkol pozastavil (například si odskočil), tak je hlavička modrá. V jednu chvíli může skladník plnit pouze jeden úkol.
B) Níže jsou vypsány jednotlivé úkony, které jsme skladníkovi zadali. U každého úkonu je uvedeno:
- pořadí
- úkol (předmět toho co má dělat) - pokud je úkol zelený, tak právě probíhá, modrý znamená že je pozastaven
- počet (nemusí být vyplněno). Jedná se o textové pole, budeme zadávat kusy, kg, objem... takže si sami vždy vyplníme
- odhadovaný čas (nemusí být vyplněno). Budeme zadávat v minutách
- poznámka. Pokud je potřeba trochu více detailněji specifikovat, tak napíšeme poznámku. Poznámka se zobrazuje pouze u právě prováděného úkonu
Jak si skladník nastaví aktuální úkon nebo jej pozastaví apod.?
Na hlavní obrazovce (předcházející obázek) je dole "zafixovaná" lišta, kde je textové pole a text "Naskenovat svůj kód". Skladníci budou mít zalaminované kartičky s čárovým kódem, takže kliknou kurzorem do textového pole a pomocí čtečky čárových kódů se kód zkopíruje do textového pole. Následně je aplikace vyhledá a zobrazí se jim obrazovka níže:
25403
Níže opět uvedu, co se na obrazovce zobrazuje.
Na hlavní obrazovce vyskočí okno s kartou skladníka, který naskenoval svůj kód. Okno může uzavřít křížkem v pravém rohu nebo tlačítky "Ukončit práce" a "Uložit a pokračovat" vespod celého okna.
A) Nejprve je uvedeno jméno skladíka, vedle bude opět jeho ID, které na návrhu chybí
B) Níže je jako na předešlé obrazovce uveden výpis všech úkolů
C) nejprve je uvedeno pořadové číslo, poté předmět úkonu, počet kusů (nemusí být zadán), čas (nemusí být zadán) a tlačítko POZASTAVIT. Toto tlačítko se zobrazuje pouze u aktivního úkonu. U ostatních je tlačítko vybráno, což znamená, že skladník změní/vybere úkol na kterém bude aktuálně pracovat. Skladník ví že má primárně brát úkoly s nejmenším pořadovým číslem ale nemusí to tak dělat (program ho tedy může pustit)
D) Pod předmětem úkolu jsou vypsány poznámky. Poznámky jsou jak naše, tak je pomocí inputu níže může vložit i skladník. Pozor! Na úvodní obrazovce se zobrazují pouze naše poznámky (naše = zadavatele)
E) V pravém sloupci je uvedena historie akcí. Když skladník začne pracovat na úkolů, přeruší jej , ukončí, nebo jej má hotový, tak se to zaznemená do logu
F) Vedle logu historie je tlačítko hotovo. Když je úkol hotový, tak jej odklikne a úkol zmizí, už jej neuvidí.
G) Dole je tlačítko "ukončit práce". Když na toto tlačítko skladník klikne, tak přestane pracovat - jde domů a pokračuje až další den.
H) Tlačítko uložit a pokračovat je prakticky stejné jako když klikne na křížek. Okno zmizí a zase se zobrazí hlavní obrazovka. Teoreticky je tedy možné tlačítko vypustit
Administrace
Administrace bude chráněná přihlašovacím formulářem. Bude existovat více admin účtů, ale budou mít všichni stejná práva.
Hlavní obrazovka administrace vypadá takto:
25404
Na levé polovině je seznam skladníků. U skladníka je uvedeno jméno, ID, zdali je aktivní - zobrazuje se na obrazovce (to nastavíme vždy manuálně), tlačítko s možností úpravy profilu skladníka (upravuje se pouze jméno) a tlačítko úkol (popíšu níže).
Na pravé straně je pole s možností vytvoření nového skladníka. Zadá se pouze jeho jméno a k němu se vygeneruje náhodné ID.
Přes zmíněné černé tlačítko "úkol" se lze prokliknout na:
25405
Na levé straně naleznete vytvoření nového úkolu, pod tímto boxem jsou aktivní úkoly. Tady pouze upozorním, že lze měnit pořadí/priorita úkolů. Na návrhu jsme použili přesun úkonu přidržením myši ale je jedno, jak to bude ve výsledku vyřešeno.
Na pravé straně lze listovat v historii úkolů. Zadá se den a poté se vypíše historie daného dne.
Budeme se těšit na Vaše nabídky. Aplikaci bychom chtěli realizovat co nejdříve.
20 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 21. 2. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od foxo79 (21 hodnocení)
26. 11. 2020
ikona hodnoceni
od Jan Zygula (2 hodnocení)
9. 1. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ThinkEasy (5 hodnocení)
27. 12. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více