Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej zavedeného a částečně automatizovaného eshopu s pánskou módou

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 12. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji fungující eshop s pánskou módou. Hned na začátek - důvod prodeje:
Manželka se mu věnovala vedle svého zaměstnání (cca 1 - 2 hodiny denně), ale nyní se nám narodil syn, takže nemá prostor se dále v tomto segmentu realizovat. Eshop na to poslední měsíc a půl docela trpěl a proto nám už nedává další smysl se takhle trápit a rádi bychom eshop prodali. Pokud se to nepodaří, budeme ho dále mít jako vedlejší zdroj příjmu, protože sám o sobě funguje automaticky.
Možné prodat doménu s eshopem (vlastní systém) nebo celou firmu, která je výhradním vlastníkem eshopu i ochranné známky. Firma je plátcem DPH. Cena je stejná.
Co nabízím:
- prosperující eshop s pánskou módou
- vše zautomatizované (náročnst cca 1 hodina denně - pouze elektronická evidence:vratky, reklamace, emaily, objednání u dodavatele + nové produkty zadat, udělat popisek, atd. + marketing)
- eshop fungující od roku 2010
- databázi cca 2.500 zákazníků pro emailing
- eshop propojený s iDokladem a platební bránou (vystavování faktur a evidence EET automaticky)
- automatické propojení s logistickým systémem (vedení skladu, příjem a odesílání objednávek dělá subdodavatel za domluvené ceny)
- kontakt na současného účetního, který řeší veškerou agendu spojenou s DPH, kontrolním hlášením a výkazy (skvělý člověk za super cenu)
- kontakt na současného programátora - skvělý člověk, řeší věci obratem za předem domluvené ceny
- zásoby eshopu k odkupu (prodejní cena zásob 450 tis. Kč - jsem ochoten je prodat za 1/2 prodejní ceny - záleží na aktuálním stavu skladu) - už toto samo o sobě při prodeji pokryje náklady na nákup celého eshopu - ale jak píšu dále, nemáme prostě kapacitu se eshopu věnovat. Zásoby nutné koupit společně s eshopem - v případě ceny kup teď možné domluvit ještě další slevu.
Statistiky eshopu za rok 2017:
- 1.008 objednávek (průměrná hodnota objednávky 1.380 Kč)
- obrat 1.392.972 Kč
- marže na produktech 35-100%
Jde o segment módy, takže je důležité dobře pracovat s popisky produktů, velikostními tabulkami a informacemi pro zákazníka. Bohužel i s ohledem na narození syna na toto nemáme čas, takže eshop trošku ztratil lesk v posledních 2 měsících (viz například Heureka). I to je důvod pro tak nízkou cenu. O eshop se dnes nemá fakticky kdo starat a jede pouze setrvačností. Pokud se ho někdo ujme, kdo dokáže dobře dělat marketing, popisky produktů a komunikovat se zákazníkem (odesílání balíků řeší dodavatel logistických služeb), tak eshop má skvělý potenciál.
Se vším na začátku samozřejmě pomůžu, vysvětlím. Máme celou řadu nerealizovaných nápadů, které za cenu kup teď rádi poskytneme.
K ceně bude připočteno DPH 21%.
Nemám problém nasdílet GA vážným zájemcům.
7 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
42 hodnocení
členem od 22. 2. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E