Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme programátora v Pythonu na vytvoření simulátoru pro testování kvality firmware

Hledáme externího programátora na vytvoření simulátoru fyzikálního prostředí a ovládání ventilační jednotky pro účely testování kvality řídícího softwaru jednotky (firmware).
Řízení naší ventilační jednotky obstarává software, který reaguje na aktuální fyzikální podmínky změřené čidly (T, Rh, CO2) a uživatelské vstupy přes web, uživatelské rozhraní (displej+klávesnice) a přímé vstupy (tlačítka uzavírající obvod). Pro otestování správnosti běhu tohoto software potřebujeme rozvinout náš stávající simulační nástroj o další funkcionalitu.
Předpokládáme, že projekt bude rozdělen do více fází a bude probíhat několik měsíců, kdy budeme postupně přidávat složitejší funkcionalitu.
Pro řízení simulaci bude použit mikropočítač s Linuxem, který bude přímo připojen k jednotce přes USB a následně i přes kontakty pro simulaci přímých vstupů a klávesnice (z pohledu Linuxu jde o seriový port a GPIO piny). Pro uživatelsky vstřícnou obsluhu předpokládáme webové rozhraní (postavené pro urychlení vývoje nad některým microframeworkem), kde bude možné zvolit typ simulace a scénář, po ukončení simulace bude uživateli zaslán výsledný protokol/vyhodnocení simulace. Preferujeme Python či jiný nekompilovaný skriptovací jazyk.
V současné době probíhá příprava zadávací dokumentace, předání a zahájení prací očekáváme v lednu a následně v měsíčních iteracích předávání výsledků jednotlivých fází.
Hardware použitý pro běh simulátoru a elektroniku pro běh softwaru rekuperační jednotky dodáme. Předpokládáme komunikaci mezi vývojářem simulátoru a dalšími vývojáři (software jednotky a API webu) při zavádění změn pro korektní běh simulátoru.
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 12. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více