Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

400+ WP webů vydělávajících 300 000 Kč ročně + XML technologie + spousta dalších věcí

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 12. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodávám svojí vymazlenou technologii pro tvorbu XML webů + 419 WP webů + další vychytávky (viz. níže).
S touto technologií lze automatizovaně vytvářet XML katalogy produktů na WordPressu, které je možné doplnit například o recenzní články, aktuality z různých odvětví atp.
Aby jste si udělali představu jak tyto weby vypadají, tak zde je příklad:https://www.vipfashion.cz/
Níže najdete zaokrouhlené roční příjmy, výdaje a návštěvnost všech těchto 419 webů dohromady.
Příjmy:
350 000 Kč / rok 2017
Náklady:
50 000 Kč / rok 2017
Návštěvnost:
650 000 / rok 2017
Co všechno prodávám:
• 419 WordPress webů (včetně domén)
• Speciální XML technologii
• OpenRefine skript pro analýzu klíčových slov
• Profi WordPress šablonu
• WordPress instalátor
419 WP webů
138 webů běží na expirovaných doménách se silnými ranky a 281 subdomén u těchto expirovaných doménách.
Díky subdoménám je provoz těchto webů opravdu levný. Navíc subdomény jsou prolinkované s hlavními doménami a díky tomu se perfektně chytají v SERPu vyhledávačů.
Na některých webech jsou i nejrůznější recenzní články. Jedná se tedy o kombinace magazínu a katalogu produktů vytvořeného z XML feedu. Přesně jak to můžete vidět na příkladu webu https://vipfashion.cz/.
Všechny weby běží na HTTPS, mají HTTP/2. ready, nainstalované pluginy pro bezpečnost, změněný /wp-admin, protekci proti spamu a přetěžování od internetových botů. Weby jsou technicky na špičkové úrovni. Může za to hlavně konfigurace serveru (viz. níže), na míru psaná šablona (viz. níže) a konfigurace samotných webů.
Na každém webu je pouze 7 základních pluginů a nic víc. Nejedná se tedy o žádné bezpečnostně děravé a zastaralé weby. Vše je postavené tak jednoduše jak jen to bylo možné, aby šlo za minimální náklady udělat co nejvyšší výkon při zachování bezpečnosti a přívětivosti pro internetové vyhledávače.
POZOR! Nejedná se pouze o módní weby, ale weby z oblasti nábytku, parfémů, šperků apod.
Speciální XML technologie
Veškerý popis technologie je tedy: http://milanpichlik.cz/sluzba-na-zpracovani-xml-feedu/
Tato technologie by se tedy dala perfektně využít jako služba. Já jsem to nikdy nedotáhl do konce. Nicméně si stále myslím, že prostor tady na to je.
Technologie běží na serverech společnosti https://www.datadepo.cz/. Na subdoméně tohoto poskytovatele je na míru psané a plně funkční rozhraní.
Funkce jsou popsané v článku, ale níže je shrnu:
  • Je možné generovat XML feedy s produkty, které jsou již automaticky otagované. Tzn. technologie například umí přiřadit klíčové slovo „Červené lodičky Tamaris“ ke všem červeným lodičkám Tamaris, které ve vstupních datech najde.
  • Je možné kombinovat více dodavatelů dohromady a pak si na pár kliknutí vytvořit XML feed na míru. Tzn. například vezmu si feed ZOOT.cz + Answear.cz + Vivantis.cz z těch si vytáhnu například pouze „šaty Desigual“ a vytvořím si export, kde budou pouze šaty od této značky od všech těchto dodavatelů. Příklad takového exportu můžete vidět zde - https://client.datadepo.cz/api-af/export/d3zokr7n7ze2t4mm7qkkmqvm/.
  • Všechny obrázky se ukládají přímo na servery DataDepa. Probíhá u nich minifikace a resize na jednotné velikosti v poměru stran.
  • Vstupní data od inzerentů se automaticky kontrolují, takže se nestane, že by se do systému dostal produkt bez obrázku, názvu nebo jiných chybějících parametrů.
  • Všechny feedy v řešení jsou aktualizované každé 4 hodiny, takže je vše stále aktuální.
  • Aktuálně je v řešení přes 300 000 produktů od 31 dodavetelů, které je možné libovolně kombinovat do požadovaných výstupů. Nové dodavatele není problém přidat nebo stávající odebrat.
Pokud budete mít nového inzerenta, tak stačí pouze do řešení nahrát jeho feed. Chvíli počkat na zaindexování serverem a již můžete tvořit exporty a dále s ním pracovat. Vše je otázka pár minut.
Technologie je opravdu komplexní a zvládnete udělat s XML feedy téměř vše co Vás napadne. Její vývoj stál přes 120 000 Kč.
Open-Refine skript pro analýzu klíčových slov
Opravdová krása této technologie. Stačí si vyexportovat soubor s příslušnými klíčovými slovy z Skliku/Google Keyword Planneru/Našeptávaců a vložit je do nástroje OpenRefine a použít skript, který je součástí této aukce.
Skript odstraní z návrhu slov všechny nekomerční dotazy jako třeba „bazar, za odvoz, tabulka velikostí“ apod. Skript má databázi více než 3500 slov, které vylučuje, ořezává nebo jiným způsobem upravuje.
Výsledkem je pak několik sloupců klíčových slov, které se nahrají do administrace v DataDepu a tím je analýza klíčových slov hotová.
Poté stačí již jen vytvořit požadovaný export a v tom definovat klíčová slova podle kterých tagovat a je hotovo. Máte perfektně otagovaný XML feed za pár minut, který pak jen stačí vložit do WordPressu. Například pomocí instalátoru níže.
Profi WP šablona
Tato šablona je nasazená na webu https://www.vipfashion.cz/ a i na všech ostatních webech. Její předností není design, ale fičury na pozadí, které vyhledávače milují, a které weby dělají velice rychlé. Mezi ně patří například:
• Automatické dogenerovávání určitých hledaných klíčových slov do titlů
• Absence WooCommerce – všechny produkty se importují jako příspěvky do custom fieldů = méně pluginů, rychlejší načítání
• Načítání obrázků z externího zdroje - obrázky se nemusí stahovat přímo do webu a díky tomu je web rychlejší a zabírá méně místa
• Automatické generování popisků kategorií a štítků s inteligentním interním prolinkováním
• Speciální rozhraní pro recenzní články
• Automatické generování metadectription k produktům, kategoriím a štítkům
• Vše psané v PHP 7 + většina minifikací je udělaná již interně v šabloně
Tvorba této šablony stále více než 25 000 Kč. Vše možné doložit fakturami.
WordPress instalátor
Externí aplikace, která Váš připojí k jakémukoliv FTP a přes její interní funkce automaticky nainstaluje kompletně Vámi předem nastavený katalog na Vaši doménu. Poté stačí již jen kliknout na tlačítko import a web se sám naimportuje. Není potřeba dělat nic víc.
Díky této aplikaci se dají udělat desítky webů v řádu několik minut.
Důvod prodeje a další vize projektu
Tvorbě těchto webů se již nevěnuji a vše běží již cca rok na úplného autopilota. I přes to weby v průměru vydělají 25 000 Kč měsíčně.
Při opětovném nahazování dalších webů, doplnění každého webu o pár cílených recenzí a aktualizaci starých webů by příjmy mohly být úplně v jiných hodnotách než teď.
Dále je možné aplikaci na XML feedy mírně upravit, dát jí veřejně a inkasovat například měsíční feečka za její využívání. Aplikace se nemusí použít pouze na tvorbu katalogů, ale dala by se perfektně využít například i pro eshopy, které s feedy neustále bojují.
Weby je možné použít i pro prodej PR článků, protože domény mají pěkné ranky (Trust Follow).
Osobně se již věnuji jiným projektům a klientské práci. Toto byl můj první velký projekt a je to takové moje „dítě“. Vše jsem se snažil vypiplat jak to jen bylo možné. Je mi proto líto, aby to teď jen tak „hnilo“ a nic se s tím dál nedělo.
S vážnými zájemci nemám problém si domluvit call a všechno jim kompletně ukázat. Vím, že je to celé poměrně komplikované a bude třeba nejedno vysvětlení.
BONUSY:
  • Na více než rok předplacené VPS v hodnotě 20 000 Kč - VPS je od firmy NETIO.cz, na kterém máme nainstalovaný Nginx místo Apache + vyřešení cachování PHP straně serveru a další pokročilé optimalizace. Díky tomu VPS běží při 419 webech na 2 Ghz CPU a 1,5 Gb RAM. Vše je perfektně vyladěné. Spolu s prodejem předám kontakt na vynikajícího správce serveru, který se o hladký chod aktuálně stará.
  • Plugin WP All Import Pro v hodnotě 4500 Kč
  • 20 hodin mé konzultace při přebírání projektu - jak celá technologie funguje, vysvětlení celého postupu tvorby webů, doporučení jakým směrem se ubírat, na co si dát pozor atp.
Platí uvedená cena + DPH.
Možnost platby v kryptoměnách.
Kdyby Vás cokoliv zajímalo, tak mi zavolejte na 774 206 092 a nebo napište na pichlikmilan@gmail.com.
115 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 15. 2. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E