Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affiliate web na získávání Bitcoinů zdarma, způsob jak pasivně vydělávat kryptoměnu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 12. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím,
prodávám web který když dobře zpropagujete, můžete automaticky vydělávat kryptoměny jako bitcoin, DASH a další. Doména i hosting je na rok a je v ceně za kterou se web vydraží. Samozřejmě si web můžete převést na vlastní hosting, požadavky jsou minimální, nepotřebujete ani databázi.
Web je automatický, o nic se nemusíte starat. Uživatel si na tomto webu může vybrat jednu ze stránek, kde lze získat bitcoiny a další kryptoměnu zdarma a vy máte provizi za zprostředkování. Seznam webů, kde lze získat bitcoiny zdarma, se generuje automaticky a momentálně je tam přes 1600 webů. Někteří si takto prý vydělají denně i stovky dolarů vy z nich můžete mít provizi.
Na webu funguje plně automatický skript, zobrazující seznam webů, které vypisuje s vaším referral odkazem. Vy dostanete část z každého výdělku (jak na kterém webu, ale většinou je to 20%).
Pro vyplácení už nemusíte nic dělat, web předám i s nastavenou peněženkou pro bitcoiny (popřípadě můžete do scriptu vložit adresu své). Stejně tak už se nemusíte nikam reregistrovat, k webu dostanete přístupové údaje ke všemu co potřebujete.
Pokud se budete chtít všude registrovat samy, samozřejmě poradím s tím co kde a jak.
Na webu jsou postranní panely připravené pro reklamu (AdWords, Sklik, Ranky, atd.).
Web je nový, takže žádná návštěvnost ani zisky. Web je v Google Analytics i Webmasters (přidám vás jako správce, nebo si můžete vložit vlastní kód).
Ke konečné ceně webu je nutné připočítat DPH, jsem plátce, faktura samozřejmostí. Prosím aby nepřihazoval ten, kdo nemá peníze na uhrazení faktury do tří dnů.
77 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
64 hodnocení
členem od 28. 6. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E