Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pronájem reklamních ploch – technika, hry, počítače, aplikace, recenze

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 11. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
rád bych nabídl k pronájmu několik ploch na mém webu. Web je technicky zaměřený jak na aplikace, počítače, elektroniku apod. Lidé z webu neodcházejí a zůstávají poměrně dlouho. Jeden uživatel v průměru zobrazí cca 7 stránek. Návštěvnost se pohybuje v průměru okolo 750 návštěv denně a 5.000 zobrazení stránek. Reklamní plochy mám jak obyčejné tak zajímavé. Každý si vybere. Web navštěvují technici, elektronici, hráči her, programátoři i široká veřejnost. Každý si najde své.
Velký počet návštěvníků pochází z vyhledávání Googlu a Seznamu, na které se orientuji. Další část z Facebooku a různých odkazujících webů.
Rád bych se trochu oprostil od reklamy sklik, která na webu aktuálně běží. Vydělávat sice vydělává, ale některé reklamy jsou úplně mimo a vadí mi i časté zobrazování inzerátů i když nastavím preferování banneru.
Nejlepší nabízená plocha je banner pod všemi články na webu v rozměru 468 x 60 jen za 14,- Kč na den. U článků, které jsou na více stránek, je banner zobrazen vždy na konci každé stránky. Jedná se taky dle skliku o nejvýdělečnější plochu a proto je nejzajímavější. Další místa na webu v cenách 2 - 8,- Kč na den.
Více informací naleznete zde: https://www.vlkator.cz/reklama-na-vlkator-cz/
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 12. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E