Zadejte hledaný výraz...

Program/aplikace pro tisk návodů a etiket

Dobrý den,
poptáváme naprogramování jednoduchého systému na tisk nálepek/návodů s napojením na tiskárnu.
Ve skladu vedeme produkty pod EAN kódy a ID kódy (ne všechny položky mají EAN). Kódy se budou načítat buďto nanuálním zadáním na klávesnici nebo přes skener čárových kódů (ne mobilní, ale napojený přes USB do PC):
Postup jak by to fungovalo:
1. Skladník má položku, ke které chce vytvořit návod. Jde k PC, kde je otevřený program/web, který vypadá cca takto:
25182
2. Pod skenerem projede čárovým (pokud nemá položka EAN kód, zadá ID kód přes klavesnici, případně vyhledá podle názvu):
25179
3. Jakmile systém vyhledá položku, tak se mu zobrazí nabídka, kde zadá kolik kusů návodů chce vytisknout:
25181
4. Z tiskárny vyjedou návody. Hotovo
"Problémy":
Používáme jak tisk na formát A4, tak jsou některé návody i na malých nálepkách. K PC by tedy byly připojeny dvě tiskárny. Jedna klasická na kancelářský papír o velikosti A4 a druhá na tisk malých nálepek. Předpokládám, že nejspíše nějaká Zebra tiskárna:
Service Unavailable
Import položek:
Potřebujeme aby byl systém/program vytvořen tak, aby bylo možné jej kdykoliv snadno přepojit na jiný zdroj dat. Seznam položek s daty: "ID", "EAN", "Název" se totiž nebude zadávat v programu pro tisk nálepek, ale program bude krmen daty ze skladového systému. Takže nastavíme například cron a 1x za hodinu program pro tisk štítků zkontroluje, jestli nepřibyly nějaké nové položky na skladě. Pokud ano, tak si je stáhne a uloží do databáze.
POZOR! napojení na skladový systém není předmětem poptávky. Data ze skladového systému vyexportujeme sami, jen je musíme mít kam napojit.
Nastavení v programu pro tisk:
Jak jsem již uvedl, v programu se položky nevytváří, pouze upravují/doplňují. Upravuje se pouze tiskárna (podle toho zda je to nálepka nebo klasický papír), formát (na jakou velikost nálepky, papíru se tiskne) a obsah návodu (text):
25180
Technologie:
To necháme na Vás. Je nám jedno zda se bude jednat o webovou aplikaci nebo desktopový program. Vzhledem k ceně ale bude nejspíše vhodnější webová aplikace, pokud není problém s ovládáním tiskárny a čtení ze čtečky (tuším ovšem, že přes Chrome to lze napojit).
Ve skladu bychom chtěli mít PC na kterém program pojede, takže pokud by se jednalo například o webovou aplikaci, tak bychom nainstalovali Apache a na serveru se skladovým softwarem bychom povolili IP adresu, abychom mohli napojit data (to bychom zajistili my)
Koho hledáme:
Upřednostňujeme spíše studenta, který má zájem o dlouhodobou spolupráci. Podobných programů máme daleko více, takže v případě oboustranné spokojenosti bychom rádi navázali další spolupráci. Ideálně pokud můžete vystavit fakturu a jste plátce DPH. Pokud nemůžete, tak sepíše smlouvu o dílo.
Do SZ mi prosím zašlete cenovou nabídku, odhad dokončení, zda máte možnost fakturace a zde jste nebo nejste plátci DPH. Nebráníme se i Vašim návrhům jak program upravit, aby byla jeho výroba snadnější. Děkujeme a těšíme se na Vaše nabídky.
47 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 21. 2. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od foxo79 (21 hodnocení)
26. 11. 2020
ikona hodnoceni
od Jan Zygula (2 hodnocení)
9. 1. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ThinkEasy (5 hodnocení)
27. 12. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více