Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám hypoteční portál pro anglicky mluvící klientelu – mymortgage.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Myšlenka vzniku
Anglicky mluvící klientela má velký problém jednat o hypotéce jak s finančními poradci, tak s bankéři v samotných bankách. Pobočkoví pracovníci i makléři mají angličtinu často na velmi nízké úrovni, která jim brání v plynulé komunikaci. Přitom je v ČR velmi silná základna expatů (navíc zpravidla velmi bonitních), avšak je jen málo poradců, kteří jim jsou schopni hypotéku skutečně vyřídit.
Představení portálu
Portál mymortgage.cz vznikl právě proto, abychom získávali kontakty na anglicky mluvící zájemce o hypotéky a realizovali je v rámci své vlastní firmy svými vlastními makléři. Provize z realizace 1 hypotéky = 1,45 % z objemu úvěru. Zájemce na portálu vyplní jednoduchý poptávkový formulář, který se odešle na email našemu pracovníkovi. Ten cca do půl hodiny volá klientovi zpět, aby si upřesnil/doplnil některé údaje a připravuje nabídku, kterou zasílá klientovi na jeho email. Po následné telefonické domluvě probíhá již osobní schůzka.
Klientela
Náš nejméně bonitní klient měl příjem za minulý rok 35.000,- Kč za měsíc. Nejčastěji se klienti pohybují okolo 50.000,- Kč a jsou to např. Italové, Řekové, Angličani, ... kteří se přestěhovali do Prahy za prací a žijí zde již několik let (zpravidla zaměstnanecké příjmy). Často jde však i o Čechy, kteří dlouhodobě žijí v zahraničí a chtějí si pořídit nemovitost v ČR.
Business model
Za minulý rok jsme investovali do reklamy cca 6 tis. Kč, které nám přinesly celkem 17 poptávek (+ nějaké telefonické dotazy) a realizovali jsme 7 úvěrů o průměrné výši 3,8 Kč, což pro firmu znamenal příjem 385 700 Kč. Nutno podotknout, že ve zbytku případů hypotéka většinou nešla vyřídit např. z důvodu neprokazatelných příjmů z podnikání/zástavě mimo ČR nebo z podobných důvodů. Ještě nikdy nebyly důvodem nízké příjmy nebo špatná solventnost nebo dokonce, že by naši nabídku klient odmítl.
Předmět prodeje
- portál
- doména
- logo
- know how, jak dělat reklamu
- know how, jak jednat s klienty
- v případě zájmu kontakt na společnost, v rámci které můžete realizovat hypotéky za výše zmíněné provize
Důvod prodeje
Po letech úplně odcházím z oboru a nechci se financím už nadále věnovat.
Pro více informací volejte 720 346 996.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 4. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E