Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopu – zisk 120+ tisíc/měsíc-garance zisku – rychle jednani=sleva

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Prodáme ziskový eshop. Prodáváme automatické hodinky s obrovským potenciálem. V příloze přikládáme prezentaci k projektu. Eshop funguje z velké části externě, fungování nezáleži na majitely -externí fullfilment, fotograf, marketing - vše zůstává po prodeji, pokud si nový majitel nebude chtít dohodit někoho svého.
ZÁKLADNÍ INFORMACE
Fungujeme od: Listopad 2016 čr/sk ( únor 2016 celosvětový trh)
Obrat: 5,2m ČR/SK trh 0,5m světový trh
Cena: 1,2m celkově za projekt - Při rychlém jednání je možno se bavit o ceně.
Zisk: Průměrně 120 000 od založení - bez Vánoc, minulý rok jsme byli v plenkách a absolutně jsme Vánoce nevyužili. Letos očekáváme 3/4 násobný nárůst zisku v sezóně Vánoc. (zisk jen za ČR/SK trh, globální projekt nepočítáme, poslední 3 měsíce jsme mu nic nevěnovali - obrovský potenciál)
CO PRODÁVÁME?
- eshop na doméně timegent.cz a timegent.com
- veškeré kontakty
- kontakt na dodavatele, který dodává zboží výhradně do čr pouze nám.
- sklad v hodnotě (50 000 nákupní cena) - potřeba určitě zaskladnění před Vánoci
- Fb stránku s 13 000 lajků timegent.cz (organicky, žádné nakoupené ani soutěže. všichni co mají zájem o náš projekt), Fb stránku timegent.com s 7000 lajků. Instagramové účty CZ - 3000 sledujících a com 8000 sledujících, youtube kanál, vešekeré videa a fotografie - vše naše tvorba
- vše s eshopem dále spojené
- marketér na FB - (jednička v ČR) po domluvě je schopný řídit Vaše další projekty
- list emailů zákazníků
- zavázání se, že neuděláme stejný projekt
- garance určitého zisku - záleží na domluvě
- kompletní pomoc po prodeji, dokud nebude nový majitel 100% spokojený a připravený
- naše knowhow
DALŠÍ INFO
Eshop generuje 35% objednávek organicky, lidé mají povědomí o značce, čekají na nové kolekce - píšou nám denně emaily, kdy bude nová kolece a podobně. Dále jsme domluvení s dodavatelem na dodání zdarma vlastního loga do hodinek (jen je potřeba většího odběru, než je v našich silách). Tím by se otevřela možnost velkoobchodního dodávní do dalších e-shopů a hodinářství.
PROČ ESHOP PRODÁVÁME?
S kolegou jsme měli s e-shopem velké plány, vše bychom řekli na osobní schůzce. Primárně se nám teď otevřeli dveře k projektu, který se nám zdá zajímavý. Bohužel na něj potřebujeme kapitál, kterým nedisponujeme. Zároveň pokuď bychom si měli vydělat peníze z TG přes Vánoce, projekt nám uteče a neměl by pro nás smysl. Dále hledáme někoho, kdo TG zainvestuje. Je zde milión cest, kudy jít. Expanze do světa ve velkém, obrandování hodinek, velkoobchod, nové kolekce, cílení na ženy a atd.. Řekli jsme si, že zkusíme projekt poslat do světa, aby u nás nezakrněl. Určitě bychom se i na dále rádi podíleli na vývoji, kde bychom sdíleli naše rady a tipy.
K prodeji je z naší strany vše připraveno. Účetnictví, kde jsou zisky, které tvrdíme, možnost předložení faktur a podobně. Kvůli novému projektu a blížícím se Vánocům nás tlačí čas. Proto prosíme o kontakt pouze vážných zájemců s dostatkem financí. Nejlépe někoho, kde rozumí eshopům a mohl by využít kontakty, které jsou v prodeji i pro své projekty - náš marketér. Dále jsou za dveřmi Vánoce. Proto prosíme opravdu vážné zájemce, nechceme řešit prodej ve Vánoční sezóně a zanedbat tím projekt. To bychom to raději zkusili zajistit jinak a dotáhnout plány dokonce.
E-shop momentálně běží (abnormálně dobře :D), chováme se tak, jakobychom shop neprodávali.
V případě zájmu a dotazů nás kontaktujte zde nebo na info@timegent.cz
24950
6 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 8. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E