Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme redaktory komentářů a diskusí (česká politika, mezinárodní politika). Ihned

Uvádíme do provozu portál "LeaderMeter / Rankings of politicians credibility" (LeaderMeter / Žebříčky důvěryhodnosti politiků). Jedná se o globální projekt. Titulní strana je věnovaná politickým leadrům zemí skupiny G20. Dále je, v řazení podle kontinentů, věnováno po jedné stránce každé ze 196 zemí světa.
Každá ze zmíněných stránek obsahuje:
1) trvalý anketní průzkum důvěryhodnosti politické reprezentace konkrétního státu (v případě G20 důvěryhodnosti jednotlivých představitelů států gé dvacítky)
2) odkazy na diskusní skupiny dedikované jednotlivým politikům konkrétní politické reprezentace, ve kterých členové portálu vyjadřují své názory na aktivity těchto politiků a diskutují o nich s dalšími členy portálu, případně i s politiky samotnými
3) komentáře (diskuse) k aktuálnímu stavu vývoje politické situace v konkrétní zemi (v případě gé dvacítky ke stavu vývoje politické situace ve světě) reagující na události nebo skutečnosti ovlivňující politickou situaci v konkrétní zemi (v případě gé dvacítky ve světě)
Momentálně je v předběžném provozu stránka věnovaná ČR. Proto hledáme redaktory komentářů a diskusí nejprve pro CZ stránku. Redaktory přispívající jejich názory, komentáři, glosami jak do diskusních skupin jednotlivých politiků, tak do komentářů k aktuálnímu stavu politického vývoje v ČR, a diskusí s dalšími členy portálu. Očekáváme rovněž, že připojí své hlasy i v anketním průzkumu důvěryhodnosti politické reprezentace ČR, a že budou své příspěvky v komentářích sdílet na sociálních sítích. Dále očekáváme, že se připojí "lajkem" ke stránce https://www.facebook.com/LeaderMeter.
Obecně platí, že komentáře a stanoviska k politické situaci a aktivitám politiků konkrétní země by měl jen člen portálu, který v dané zemi trvale žije (ať už má její občanství nebo ne), nebo člen portálu, který je občanem konkrétní země žijícím z jakýchkoliv důvodů mimo její území.
Nejpozději od středy 18.10. budou v provozu i stránky G20, Ruska a USA. Počátkem listopadu začnou pravidelně denně přicházet do provozu stránky dalších zemí. K 30. prosinci bude po této stránce portál dokončený.
Minimální délka honorovaných příspěvků je 400 znaků, maximální 800 znaků (dál vás systém nepustí). Za každý takový příspěvek (solitérní i reagující na příspěvek jiný) náleží přispívajícímu 100.- Kč. Honoráře budou zasílané na PayPal účet nebo na bankovní účet již zdaněné. Poprvé 10. prosince 2017, dále vždy ke každému 10 dni kalendářního měsíce za předchozí kalendářní měsíc.
Máte-li zájem, navštivte adresu: http://www.leadermeter.info/europe/czech-republic/. Zatím doporučujeme použít spíše desktop (PC/notebook), mobilní vzhled se ještě dolaďuje. Pokud se rozhodnete pro dlouhodobou spolupráci, zaregistrujte se jako člen portálu, "lajkněte" výše uvedenou facebookovou stránku a kontaktujte nás s úmyslem zahájení činnosti prostřednictvím kontaktního formuláře. Pošleme Vám detailní specifikaci spolupráce.
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 10. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více