Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu – digestoře, kuchyňské dřezy a baterie

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Předmět prodeje:
Eshop zaměřený na prodej digestoří, kuchyňských dřezů, baterií a dalšího vybavení. Jedná se o CZ i SK mutaci, každá běží na samostatné národní doméně - administrace je propojena. Je možné zadávat zboží samostatně pro CZ i SK nebo je možné synchronizovat slovenskou mutaci podle české. Je možné také aktualizovat jen ceny. Je zde více možností nastavení.
Domény jsou samozřejmě v ceně a budou převedeny po úhradě kupní ceny. Součástí eshopu je také blog běžící na Wordpressu. Je umístěn na doméně.
Není třeba držet skladové zásoby. Stačí objednávat zboží po zákaznícké objednávce. U některých dodavatelů je možné odesílat přímo z dodavatelského skladu - po domluvě.
Domény:
www.dalago.cz
www.dalago.sk
Důvod prodeje:
Bohužel kolegyně s kterou jsem eshop provozoval se odstěhovala do Itálie a vzhledem k tomu, že pracuji na plný úvazek jako IT analytik, tak nemám možnost řešit logistiku. Určitou dobu jsem se o to pokoušel, ale je z toho více škody než užitku.
V tuto chvíli se generuje pouze organická návštěvnost. PPC srovnávače a další marketingové kanály jsou vypnuty. Na eshopu jsou veškeré artikly zobrazeny na dotaz aby zákazníci neobjednávali. Je to také z důvodu aby jednotlivé stránky nevypadnuly z indexace.
Eshop systém:
Vytvořeno společností www.antstudio.cz před 2 lety. Velké množství funkcí na míru. Pro každou stránku, kategorii, produkt je možné vytvořit vlastní Title, Meta, Canonical, popis stránky a také URL.
Eshop je napojen na několik dodavatelů - aktualizace probíhají v noci. Veškeré texty, title, meta atd jsme vytvářeli my abychom předešli duplicitě s dodavatelem a dalšími konkurenty.
Je zde také možnost vytvářet virtuální kategorie - skvěle se tvoří landing page.
Možnost přenášení objednávek a produktů do programu Pohoda.
Další ze speciálních funkcí je tvorba balíčků produktů.
Platby GOPAY
Jednorázové importy CSV
SMS notifikace
Nejedná se o krabicové řešení - eshop je možné rozšiřovat o další funkce. V tom je jistě výhoda oproti systémům jako např Shoptet apod (nic proti Shoptetu)
Pro lidi, kteří tomu rozumí, máme i plný přístup na ftp a do db eshopu. Možnost editace CSS.
Objednávky 2015/6-12
SK 14 000 euro
CZ 1,2 mil Kč
Objednávky 2016
SK 49 000 euro
CZ 2,2 mil Kč
Objednávky 2017/1-8
SK 15 700 euro
CZ 1 mil Kč
Marže se pohybuje okolo 18 %.
V tomto roce jsme již neřešili PPC, proto to snížení obratů.
Náklady:
V tuto chvíli je jediným nákladem na eshop webhosting - 2500 Kč ročně celkově za obě domény + roční náklady na udržení domény v řádech stovek korun.
Podpora kupujícímu:
Zaškolení do provozu eshopu po smluvenou dobu. Cca 1 -2 měsíce
Kontakty na veškeré dodavatele
V případě zájmu mohu dodat i aktuální Analýzu klíčových slov - v řádu několika tisíc KW včetně doporučení jak ji využít pro obsahový marketing.
Poskytnu i marketingový plán a doporučení pro rozvoj eshopu.
Převod GA, Merchants, SC a ostatních služeb.
Pokud se budou dodržovat daná pravidla a někdo se o eshop bude dobře starat, je zde vysoký potenciál výrazného zvýšení tržeb. V počátku mohu nabídnout i pomoc s marketingem.
Vážným zájemcům mohu poskytnout více informací či data z Analytics formou reportu či screenu. Případně více na osobní schůzce.
Máme něco málo na skladových zásobách. Odprodáme za 50% ceny. Je také možno odebírat postupně ve chvíli kdy se daný produkt prodá na eshopu.
Cena je uvedena bez DPH. Jsme plátci DPH.
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 9. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E