Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej úspěšného herního e-shopu s velkou návštěvností

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
24918
Předmětem této aukce je herní obchod www.imperiumhracu.cz s obrovským potenciálem, začali jsme přibližně 3 měsíce zpět (první EET záznam - 20.6.2016) a do teď má obchod obrat téměř 82 000 Korun.
O čem to vlastně je?
Náš herní obchod je zaměřený na herní fanoušky, a především fanoušky značky Impérium Hráčů, která se váže na herní FB stránku, kterou naleznete pod stejným názvem.
Impérium Hráčů, jakožto Facebook stránka vznikla už před čtyřmi roky a do teď spojuje herní komunitu, kterou přímo na stránce tvoří přes padesát tisíc reálných uživatelů. E-shop má své zákazníky, kteří se budou vracet a bez pochyb jich plno ještě přijde.
Tento e-shop nabízí pouze e-licence, tudíž se vyhnete odesílání pomocí dopravců apod. Vše je automatické a zákazníkovi se ihned po zaplacení pošle automaticky klíč, kterým daný produkt sám aktivuje.
Jak to funguje?
E-shop je zařízený u firmy aktivcommunication.cz, což je snad nejspolehlivější firma ve svém oboru. Má pod sebou veliké firmy jako například "Key4You.cz", což je asi největší herní e-shop v tuzemsku. Komunikace s nimi je příjemná a rychlá. Podpora Vám všechny Vaše přání ráda vyplní a po napojení na platební bránu můžete rozjet Váš business.
EET můžete zřídit přímo u nich či například přímo na platební bráně GoPay, což je bezplatné.
Každý měsíc platíte této firmě 1331Kč, v této ceně je hosting, podpora, šablona a automatizační systém, který automaticky přenastavuje ceny v případě změny (info. o změně Vám chodí na e-mail). - Nastavit si můžete svůj koeficient.
Pokud si zákazník zakoupí zboží, Vám to bude odečteno z kreditu, který máte na e-shopu dobitý. Pro příklad dejme si hru za 500,-. Velkoobchodní cena této hry bude 300KČ. Z kreditu se odečte 300kč a na platební bránu Vám dorazí 500KČ.
Na e-shopu je vytvořeno přes tisíc zákaznických účtů!
Co vše dostanete?
- Nové logo (to co naleznete na Facebooku nikoliv na webu)
- Grafiku maskota
- Doménu: www.imperiumhracu.cz
- Facebook stránku obchodu, která do teď činí přes 2 700 fanoušků. (zde)
- Sdílení na stránce Impérium Hráčů, která má přes 50 tisíc fanoušků po dobu 1 měsíce zdarma. (přesný počet příspěvků by se musel ještě dohodnout).
- Doménu zaplacenou 25.04.2018
24915
Nakonec ještě obrázek o návštěvnosti, web od začátku, což je něco přes tři měsíce dosáhl přes 74 000 návštěv a 237 000 zobrazení (Mohu doložit - statistiky z Google Analytics).
Co je nutností pro výdělek z e-shopu?
- Neustále propagovat na Facebooku herního e-shopu, který dostanete.
- Komunikujte se zákazníky!
Proč e-shop prodávám?
Mám další projekty a nestíhám vše, tak jak jsem předpokládal. Nechci, aby takto potenciální e-shop zanikl. Neupustil jsem jediný den od založení a chtěl bych ho prodat do dobrých rukou, které v tom budou pokračovat. Pokud bude majitel schopný věřím, že se tento herní e-shop může stát jedním z top u nás.
V případě jakéhokoliv dotazu se neváhejte zeptat.
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 2. 2. 2015
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E