Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu Delfík.cz – internetové hračkářství (dropshiping)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 9. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Hezký den,
do aukce zařazujeme projekt, kterému se již dnes nedokážeme naplno věnovat a tak trochu leží ladem.
Jedná se o internetové hračkářství běžící na atraktivní doméně Delfík.cz. E-shop je napojen na dropshiping.cz, tzn. žádné povinosti se sklady a nákupy zboží. Když jste šikovní a děláte dobře svoji práci spojenou s marketingem a propagací, můžete vydělávat velmi slušné pěníze. Eshop nemá žádné náklady kromě nákladů spojených s provozem domény a hostingem. Nicméně obchod doporučujeme lidem, kteří mají zájem se webu a prodeji věnovat a mají chuť si na trhu nějaké to místečko najít.
E-shop je naprogramován tak, aby byl naprosto soběstačný, co se provozu a skladů týče. Několikrát denně si u dodavatele sám zjistí sklady a aktuální produkty, aktualizuje je, porovná s tím, což již v databázi má a následně vyselektuje. Ceny produktů v db si majitel určuje sám a je limitován pouze svým svědomím. Stejně tak si v CMS můžete nastavit, jakou dopravu od dodavatele chcete nabízet a kolik si za ní účtujete.
E-shop byl profesionální agenturou programován na míru a to včetně navržení firemního loga a všech potřebných marketingových materiálů. E-shop s vlastním CMS a layoutem na míru byl vytvořen v hodnotě 15.000,- a logo v ceně 4.500,-. V rámci prodeje tedy předáme samostatný zavedený eshop, který pravidelně kominukoval newslettery se svou komunitou. V rámci prodeje tedy i db s emaily zákazníků. (cca 150) V rámci prodeje získáte také předplacenou reklamu (banner 250x250) na jednom inzertním portálu. (do 30.10.)
Veškeré další informace a fakta poskytneme v SZ případně na osobním setkání. Prodej webu se smlouvou - kupující ví co kupuje, za kolik a s licencí na veškeré podklady s eshop spojeným. Žádné další náklady ani závazky.
S pozdravem
Thomasen
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 12. 8. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E