Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zkušený JavaScript React Frontend Developer

Společnost APOLLO 13 a.s. hledá zkušeného frontend vývojáře pro rozvoj nového projektu v oblasti obchodování a širšího využití kryptoměn.
Potřeba je pokročilá znalost React/Redux nebo React/MobX, JavaScript, NodeJS, HTML (včetně HTML5), CSS. Odměnou bude nadstandardně placená práce na prestižním projektu v rámci kolektivu se širšími zkušenostmi s využitím a obchodováním kryptoměn. Hlavní pracoviště je umístěno v centru Prahy v Pařížské ulici. Pracovní doba může být klouzavá a práce z domova je rovněž možná.
--
APOLLO 13 a.s. is looking for a senior frontend developer for nascent project regarding cryptocurrencies trading and utilization.
We require expert knowledge of React/Redux or React/MobX, JavaScript, NodeJS, HTML (including HTML5), CSS. The remuneration is competitive. The team is dynamic with long-term interest and activities in the field of cryptocurrencies. The headquarters are located in the city center of Prague at Parizska street. However, working hours are flexible and home-office is also possible.
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 31. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více