Zadejte hledaný výraz...

Hledáme správce sociálních sítí pro recenzní web

Dobrý den,
pro náš recenzní portál www.testado.cz, hledáme někoho, kdo by nastavil strategii pro sociální sítě a staral se o komunikaci a propagaci našeho webu. Cílem by bylo zvýšit návštěvnost a známost webu.
Správa by se týkala těchto sociálních sítí:
Facebook (ten by byl primární)
Youtube (pravidelně publikujeme krátké videorecenze na našem kanálu)
Twitter
Instagram (pokud by vám dával smysl)
Google+ (tady stačí jenom publikovat příspěvky)
Hlavní by pro nás byl Facebook a Youtube, ale nebráníme se žádné sociální síti, která by nám přinášela zajímavou návštěvnost.
Věřím, že dokážeme vytvářet zajímavý obsah, který by mohl být na sociálních sítích úspěšný. Populární jsou například výběry nejlepších telefonů, nově máme i tipy na zajímavou elektroniku z Číny a pak samotné recenze elektroniky, kde převažují mobilní telefony. Tedy obsah budou tvořit redaktoři a na vás bude ho postovat a propagovat. Budete si to tedy řídit jako samostatný projekt a občas bude nutné si texty a grafiku trochu upravit, případně instruovat redaktory, jak by měl obsah vypadat. Předpokládám, že základní grafické úkony zvládnete sami.
Naše představa je taková, že by přibližně každý den vznikl jeden nový post. V minulosti se nám osvědčilo komunikovat v tematických facebookových skupinách a určitě by se dala domluvit i nějaké spolupráce se správci těchto skupin. Jsme také schopní vyčlenit peníze na placenou reklamu, pravděpodobně bychom se domluvili na nějakém měsíčním rozpočtu.
Pokud máte zájem, tak prosím napište na mail info@testado.cz. Zmiňte vaše zkušenosti, můžete nastínit i nějakou základní strategii a neměl by chybět i odhad ceny vaší správy.
Hezký den,
Petr Šedivý
Testado.cz
33 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 3. 2. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš Novák (31 hodnocení)
23. 1. 2019

Rýchla platba, excelentná komunikácia. Odporúčam!

Další poptávky Více