Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress uprava sablony

Potreboval bych pro projekt zhotovit nasledujici body, nekolik bodu je drobnejsich. Mel jem na dokonceni techto bodu domluveneho programatora z Webtrhu, ktery predchozi zakazku zvladl na vybornou (v tomto ohledu bych ho mohl jen a jen doporucit), na techto dodelavkach jsme byli rovnez domluveni, ale jiz bohuzel delsi dobu nekomunikuje. Takze se prosim ozvete jen vazni zajemci, kteri vite, ze jste schopni zadani splnit.
Kopiruji zadani, ktere jsem zasilal jemu - mozna neco bude nespecifikovano, pripadne kazdy Vas dotaz ve zprave dovysvetlim. Nektere veci uvidite pouze po prihlaseni, bud se zkuste prihlasit (napr. jednoduse pres FB login) nebo Vam mohu pripadne ve zprave zaslat udaje testovaciho uzivatele.
BODY KE ZHOTOVENI:
1) Upravy ve vkladani receptu - a) Kroky postupu - momentalne to je tak, ze uzivatel musi kazdy krok manualne oddelit dvema pomlckami (--). Uzivatele jsou na takove veci vetsinou lini, takze to neni uplne dobre reseni, proto bych chtel, aby misto soucasneho jednoho okynka pro vlozeni textu pro kroky postupu byly 3 okynka - krok 1, krok 2, krok 3 + tlacitko pridat dalsi krok (treba s limitem 10 a hlaskou "Toto je maximální počet kroků") a pote by se zverejnilo jen tolik kroku, kolik jich bylo vyplneno (at uz jeden, 3 nebo 10). Je to vlastne podobne reseni jako to ma jeden konkurecni web (zaslu pripadne ukazku v priloze). Muze zde byt idealne i podobna grafika ciselnych bodu, jakou tam maji.
b) Stitky - chtel bych, aby se ze stitku po stisknuti carky nebo mezerniku udelaly takove bublinky (nevim presne, jak to nazvat - ma to napr. Youtube - (zaslu pripadne ukazku v priloze) + aby to naseptavalo podobny stitek z tech, ktere jiz existuji, napr. tedy pri zadani "gu" by to nabidlo "guláš", ktery jiz v databazi je - pote by uzivatel na to klikl a z gulase by to udelalo onu bublinku. Mel by tam byt i krizek na oddelani.
2) Chybova zprava u odeslani - momentalne, kdyz uzivatel posle napr. prazdny komentar, neudeli hodnoceni nebo neregistrovany nevypise jmeno a email - tak to napise Wordpress chybovou hlasku. Chtel bych, aby to vypsalo chybovou hlasku uplne na stejnem principu a designu, jakou to pise u vkladani receptu (nutno videt a vyzkouset pod prihlasenym uzivatelem), kdyz se napriklad nevyplni nazev nebo nevybere kuchyne. Texty tam muzete doplnit stejne, jake jsou u tech soucasnych Wordpress hlasek.
3) Upravy na strance receptu - a) Tisk - momentalne po kliku na vytisknout se v nahledu na tisk objevuje vse - testovaci reklamni bannery, tlacitka pod receptem, vyhledavani. Chtelo by to upravit tak, aby to tisklo jen nadpis, hlavni fotografii, postup pripravy, suroviny a pripadne poznamku autora (ta neni povinna, takze neni u vsech receptu). Momentalne po kliknuti na vytisknout se to pta, jestli chce uzivatel vytisknout i obrazek - to tam muze zustat - akorat v soucasnosti ani tohle nefunguje - v nahledu tisku se obrazek nyni nezobrazi.
b) Vzhled postupu pripravy receptu (kroky) - misto soucasnych napisu Krok 1, Krok 2, Krok 3, atd. by to chtelo pridat grafiku podobnou jako ma byt v bode 1) u vkladani receptu.
4) Odeslani receptu - po uspesnem odeslani noveho nebo upraveneho receptu by bylo dobre, kdyby se stranka znovu nacetla, protoze takhle muze zbytecne dochazet k duplikatnimu odeslani. Pak by, ale chtelo aby zelena hlaska "Děkujeme za zaslání, až bude recept schválen, objeví se na hlavní straně a ve Vašem profilu." pri vkladani noveho a "Úprava byla uložena. Nyní prochází kontrolou, o jejím výsledku budete informování." pri uprave jiz vlozene receptu, se objevily ve stejnem designu az po tom reloadu stranky nahore - napr. nad nadpisem "Vložit recept".
5) Presmerovani domovske stranky - Tento bod ma vsak nejnizsi prioritu, takze muze byt zhotoven az na konec.
V pripade Vaseho zajmu prosim napiste, jakou cenu byste videli za tato zhotoveni? Muzete se rozhodnout zhotovit i jen urcity bod, pripadne navrhnout vyradit nejaky bod ze zadani pro jeho narocnost. Pripadne, kdyby Vas samotne nejake vylepseni webu napadlo, tak muzete zkusit neco vlastniho navrhnout a domluvime se.
Muzeme spolupracovat v pripade nutnosti uprav na webu v budoucnu i dlouhodobeji.
Dekuji predem za kazdy projeveny zajem.
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 17. 12. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od INTstudio (13 hodnocení)
23. 6. 2018

Po začátku spolupráce skvělá komunikace. Po vysavení faktury se platba vždy oddalovala a nyní je nulová komunikace několik měsíců po splatnosti. Ujasněte si, že několik málo hodin práce (kvůli malému rozpočtu) na SEO nepřinese za měsíc miliony návštěvníků.

Další poptávky Více