Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nejlevnější registrace domén a hosting v ČR?

dana
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
6. 9. 2017 11:23:45
Ahj,mám několik domén,které nepoužívám.Ráda bych je převedla k jednomu registrátorovi.Jde mi o co nejnižší cenu za prodloužení domény (mám cz,at,com....). Eventuálně i o nízkou cenu hostingu,kdybych chtěla i hostovat.Všude je hafo nabídek naúdajně nejlevnější poplatky za domény a hosting,až je to nepřehledné. Kde máte doménu Vy? U jedné domény to není cenově až tak podstatné,pokud jich mám víc,už je to větší zásah do peněženky :-). Děkuji.
6. 9. 2017 11:23:45
https://webtrh.cz/diskuse/nejlevnejsi-registrace-domen-a-hosting-v-cr/#reply1299520
Pavel Höfner
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
6. 9. 2017 20:20:28
Obecne asi nejlepsi v CR na spravu domen je subreg.cz. Sami jej vyuzivame jako subregistrator a vse bez problemu. No a hosting si muzete pustit u nas, napriklad pod tarifem www.savana.cz SAVANA 500 - nyni se slevou 50% za cenu 40 Kc mesicne bez DPH s neomezenym poctem domen, dokud to tarif utahne. A pokud nebude pak jiz pri urcitem poctu domen stihat (muze to byt uz i pri jedne domene :) ), tak se da prejit na vyssi VPS, jen se provede reload vaseho VPSka a tak dale. Zkuste zvazit tuto kombinaci.
U subregu si pak jen menite DNSka, kde zrovna hostujete. Muzete i cast domen hostovat na hostingu A, protoze umi TO a cast domen na hostingu B, protoze zase lepe umi TAMTO. A proto je vyhodne mit domeny proste extra nekde v centralnim registru a jen jim rikat, kam je chcete smerovat. Universalnejsi rada asi neni. Vse je otazka potreb a priorit, ale tohle vam v tom udela poradek. A ceny za domeny nema subreg nejlevnejsi typ od typu, ale urcite ne drahe. Vzdy nekde najdete nejakou koncovku v akci levneji, nebo formou dotace, neb zoufalost nekterych subjektu jiz nabrala zajimave rozmery, ale kdyz chcete kvalitni sluzby, je dobre za ne zaplatit odpovidajici cenu. Jinak totiz ty sluzby nemohou byt kvalitni. Hezky vecer.
6. 9. 2017 20:20:28
https://webtrh.cz/diskuse/nejlevnejsi-registrace-domen-a-hosting-v-cr/#reply1299519
Vas-server.cz
verified
rating uzivatele
7. 9. 2017 13:32:17
Ahoj,
pokud si převedeš domény k nám https://www.vas-hosting.cz/, tak nabízíme ke každé doméně zdara hosting s PHP a 100 MB. Domény jsou u nás za 150 Kč za registraci i prodloužení. Někteří registrátoři mají ceny za prodloužení mnohem vyšší tak před převedenim doporučujeme tuto skutečnost u budoucího registrátora zjistit.
Přeji krásný den
7. 9. 2017 13:32:17
https://webtrh.cz/diskuse/nejlevnejsi-registrace-domen-a-hosting-v-cr/#reply1299518
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit