Zadejte hledaný výraz...

Prodám cestovní portál CrDovolena.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 8. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám propracovaný webový portál crdovolena.cz. Web je stavěn na dobře zapamatovatelné a výstižné doméně o cestování a v tomto duchu se nese celý portál. Primárně je portál dělán jako katalog ubytovacích služeb, kde mohou uživatelé ubytování hodnotit popř. vložit komentář. Nyní je vkládání prezentace ubytovacího střediska zdarma s možností topování za poplatek. (lze kdykiliv a jakkoliv změnit v administraci).
Nastaveno je automatické vkládání příspěvků z videí z youtube a tím se sám obstarává obsah. Lze libovolně navolit kanál, nebo videa dle klíčového slova. Samozřejmě je i možné vkládat vlastní články, nebo PR články od zájemců za poplatek, což je další způsob monetizace.
Vložení reklamních bannerů je samozřejmostí.
Portál nabízí i možnost využití diskuze. Diskuze je v cestování hojně využívaná, pro uživatele je to další důvod, proč zůstat na webu a navíc příspěvky napomáhají celkovému SEO webu.
Další funkcí je integrovaný bazar, kde mohou uživatelé vkládat předměty týkající se cestování (oblečení, batohy, spacáky, stany apod.). Nastaveny jsou i jednotlivé kategorie, kam lze předměty na prodej vložit.
- monetizace krom zpoplatnění inzerátů (vložení a topování) jsou bannerové reklamy, placené vkládání PR článků, affiliate atd...
Web je dělán v redakčním systému Wordpress s premium šablonou. Správu a údržbu zvládne i laik.
Díky neutrálnímu názvu domény crdovolena.cz je možnost web zaměřit na letní, ale i na zimní dovolenou.
Přeji příjemnou aukci.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 24. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E