Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nutrimat.cz | Rozsáhlý portál o zdraví (86 článků)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 7. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji rozsáhlý portál o zdraví, přírodní medicíně a zdravé stravě Nutrimat.cz.
24182
O webu:
Měl to být můj projekt, který jsem chtěl osobně provozovat. Investoval jsem do něho desítky tisíc a spoustu času. V poslední době jsem však téměř úplně vytížen klientskou prací, proto jsem se rozhodl připravený portál nabídnout k prodeji. Nabízím za cenu, která je výrazně pod mými náklady, jedná se tedy o ojedinělou možnost pořídit si větší projekt s velkým množstvím obsahu za super cenu.
Asi před rokem a půl jsem zaregistroval doménu, před rokem jsem udělal kostru webu a postupně jsem web ve volných chvílích dokončoval. Mé redaktorky mi zatím postupně pro web psaly velké množství článků.
Web jsem finálně dokončil až cca před měsícem, je tedy v podstatě nový.
Na webu je momentálně 86 originálních, na zakázku psaných článků.
Portál obsahuje encyklopedii zdravých potravin + přehledný rozcestník pro vyhledávání léčivých potravin dle zdravotních neduhů. Všechny texty jsou samozřejmě originální, psány mými redaktorkami.
Všechny fotografie jsou ze zdrojů, které poskytují fotografie zdarma pro komerční použití, tyto zdroje novému majiteli předám.
Web je postaven na Wordpressu, na zakoupené šabloně, která navíc prošla rukama grafika a kodéra. Bylo provedeno přes stovku vlastních úprav kódu.
__________________________________________________
Monetizace:
- Celý koncept byl navržen s ohledem na co největší potenciál výdělku. Tématika zdraví a zdravého stravování je dost možná ta nevhodnější, co se týče velikosti publika a možností a lukrativnosti monetizace.
- Základní možností monetizace je PPC (Adsense/Sklik).
- Druhou běžnou možností monetizace jsou různé tématické affiliate programy.
- A třetí základní možností je prodej PR článků. PR články můžete prodávat přímo nebo přes pay per post systémy. Poptávka po publikaci PR článků v této tématice je velká a tento způsob monetizace je při pravidelném publikování velmi lukrativní.
- Pokud byste časem zatoužili po něčem věším, tak je tu určitě potenciál navázat spolupráci například s prodejci zdravé výživi, přírodních doplňků stravy, s poskytovateli výživového poradenství, hubnoucích kurzů a podobných služeb.
- Další velkou možností je monetizace sekce Encyklopedie zdravých potravin. Záměrně jsem tuto sekci budoval s tím, že každý článek o konkrétní zdravé potravině bude monetizován tak, že se pod něj umístí banner odkazující na produkty/doplňky stravy vyrobené z příslušné léčivé potraviny.
V první fázi jsem plánoval nasadit pod každou léčivou potravinu affiliate banner od Heuréky, který bude odkazovat na příslušné produkty, a v druhé fázi bych oslovil prodejce zdravé stravy a přírodních doplňků stravy a nabídl jim možnost pod každým článkem v encyklopedii nasadit jejich banner odkazující na produkty a přípravky vyrobené z příslušné suroviny.
Toto může být mimořádně efektivní, protože lidé, kteří se na příslušný článek dostanou z vyhledávačů, se o příslušnou léčivou potravinu zrovna zajímají, takže je velká pravděpodobnost, že po přečtení článku na reklamu kliknou.
__________________________________________________
Co je předmětem prodeje:
• Web Nutrimat.cz
• Doména Nutrimat.cz
• 86 originálních článků
• Logo
• Zajištění převodu webu i domény
__________________________________________________
UPOZORNĚNÍ: Aukce je určena jen pro české uživatele. Vzhledem k tomu, že nejsem plátce DPH, nefakturuji do zahraničí. Poprosím tedy kolegy ze Slovenska, aby nepřihazovali.
__________________________________________________
Jak probíhá převod:
Po skončení aukce výherci zašlu fakturu, ten ji bez zbytečného odkladu proplatí a já po připsání částky bezodkladně zařídím převod.
Web i doménu mám u Wedosu, nový majitel si založí u Wedosu svůj účet (Pokud ho již nemá.), do kterého mu převedu hosting i doménu. Není tak třeba web složitě stahovat a znovu nahrávat a nemusíte si kupovat nový hosting. Převod webu včetně změny majitele domény takto trvá max. dvacet minut.
__________________________________________________
V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat do zpráv, rád vaše dotazy zodpovím. Berte na vědomí, že příhozy jsou naprosto závazné. Přihazujte pouze, pokud máte finance a jste si na 110% jisti. Pokud máte jakýkoliv dotaz či nejasnost, tak se mě zeptejte ještě před tím, než přihodíte.
Zaručuji spolehlivé jednání, viz mé hodnocení.
__________________________________________________
PS: Webtrh zřejmě u některých uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč. Pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
30 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E